Statui din ceară ale cântăreţei Lady Gaga, expuse în toate cele 10 muzee Madame Tussauds

Cântăreaţa americană Lady Gaga este prima vedetă ale cărei statui din ceară vor fi expuse, simultan, în toate cele 10 muzee Madame Tussauds din lume, informează news.yahoo.com.

137 afișări
Imaginea articolului Statui din ceară ale cântăreţei Lady Gaga, expuse în toate cele 10 muzee Madame Tussauds

Statui din ceară ale cântăreţei Lady Gaga, expuse în toate cele 10 muzee Madame Tussauds (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Statuile din ceară ale cântăreţei americane vor fi diferite şi vor costa muzeul Madame Tussauds cel puţin un milion de lire sterline (1,5 milioane de dolari), urmând să fie expuse în anul 2011, informează cotidianul Daily Star.

"Acesta este cu siguranţă unul dintre cele mai ambiţioase proiecte din istoria muzeului nostru", a declarat o sursă din interiorul companiei.

Cele 10 muzee Madame Tussauds sunt amplasate la Londra, New York, Amsterdam, Bangkok, Berlin, Los Angeles, Hong Kong, Las Vegas, Shanghai şi Washington.

Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici