Ştefan Bănică concertează, sâmbătă, într-un mall din Bucureşti

Ştefan Bănică va concerta sâmbătă, de la ora 19.00, în Sun Plaza Shopping Center din Bucureşti, în cadrul unui eveniment aniversar care va include momente artistice inedite, surprize şi premii.

210 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică concertează, sâmbătă, într-un mall din Bucureşti

Stefan Banica (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, evenimentele aniversare, care se vor desfăşura pe întreg parcursul zilei de sâmbătă, debutează cu activităţi dedicate copiilor, printre artişti numărându-se corul de copii Bravissimo, cu un repertoriu de cântece internaţionale, şi iluzionistul Johannes.

De la ora 19.00, pe scena Sun Plaza va urca Ştefan Bănică.

Cu 15 discuri de autor lansate, vândute în peste 500.000 de exemplare, cu o carieră de peste 25 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici