Ştefan Bănică lansează, luni, videoclipul piesei "Alerg printre stele": Mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ţi împlini visele

Ştefan Bănică îşi surprinde din nou publicul, cu cel mai nou videoclip al său, "Alerg printre stele", o colaborare inedită cu Pacha Man, informează MediaPro Music.

316 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică lansează, luni, videoclipul piesei "Alerg printre stele": Mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ţi împlini visele

Ştefan Bănică (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Filmările au avut loc în studiourile MediaPro din Buftea, în regia lui Iulian Moga. Faţă de videoclipurile cu care Ştefan Bănică şi-a obişnuit publicul, de data aceasta vor fi surprize, atât în privinţa imaginii, cât şi în ceea ce priveşte povestea. Se petrec transformări neaşteptate în derularea poveştii, iar personajele principale capătă alte identităţi, care pot fi descoperite odată cu lansarea oficială a videoclipului, care va avea loc luni.

"E o joacă frumoasă care începe cu mine şi Pacha Man fiind copii: eu ascult raggae, iar Pacha, rock'n'roll. În povestea videoclipului încercăm să inversăm rolurile, spre disperarea regizorului Iulian Moga, care apare, de asemenea, în clip. Totul se petrece într-un platou de filmare, iar mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ţi împlini visele. Copiii care joacă rolurile noastre au fost aleşi în aşa fel încât să semene cu noi. În ceea ce mă priveşte, cum era firesc, l-am ales pe fiul meu, Radu-Ştefan", a spus Ştefan Bănică.

"Alerg printre stele" este al patrulea single extras de pe albumul "Altceva", al 14-lea din cariera lui Ştefan Bănică, deja premiat, la câteva luni de la lansare, cu titlul de cel mai bun album pop al anului 2012, la Gala Premiilor Muzicale Radio România, unde Ştefan Bănică a mai câştigat două trofee importante, pentru cel mai bun interpret şi pentru artistul anului 2012.

Cântecul "Alerg printre stele" a fost ales pentru a fi promovat ca single cu videoclip în urma impactului puternic pe care îl are la public în fiecare concert susţinut de Ştefan Bănică.

Piesa a înregistrat un mare succes încă de la început, din toamna anului trecut, când Ştefan Bănică şi-a promovat noul album, "Altceva" printr-un turneu naţional de amploare, în mai multe oraşe din ţară. De asemenea, în ajutorul artistului au venit cei peste 230.000 de fani ai săi de pe Facebook, care, de curând, în urma unui sondaj, au votat într-un număr foarte mare ca piesa "Alerg printre stele" să fie următorul single promovat de artist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici