Ştefan Bănică s-a căsătorit în secret

Ştefan Bănică (50 de ani) şi Laviania Pârva (32 de ani) poartă de ceva vreme verighete, dar abia acum s-a aflat că aceştia şi-au oficializat relaţia, potrivit ONE.

13249 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică s-a căsătorit în secret

Ştefan Bănică s-a căsătorit în secret, în Bulgaria

Juratul emisiunii ”X Factor” (Antena 1) a reintrat în rândul bărbaţilor însuraţi, căsătorindu-se civil, luna trecută, cu Lavinia Pârva. Ştefan a dorit să marcheze şi pe plan artistic acest eveniment, aşa că vineri a lansat, în prezenţa soţiei, piesa cu subînţeles ”Ea mi-a pus cătuşe”, scrie ONE.

Bănică şi-a invitat câţiva prieteni la Balcic, în Bulgaria, sub pretextul că-şi serbează ziua de naştere în avans. Despre această petrecere, desfăşurată la un restaurant de la malul mării, Ştefan a anunţat că s-a însurat cu Lavinia, menţionează un ziar monden.

Cu Andreea Marin, cea de-a doua soţie a sa, Ştefan a procedat cam după acelaşi tipar, ei oficializându-şi relaţia în 2006, în America, în oraşul Clark, la 44 km de New York.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici