Ştefan Bănică susţine concerte de Ziua Femeii, pe 5 şi 6 martie, la Circ & Variete Globus

Ştefan Bănică susţine, pentru al cincilea an consecutiv, concerte acustice la Circ & Variete Globus din Bucureşti, pe 5 şi 6 martie, de la ora 19.30, sărbătorind astfel Ziua Femeii cu cele mai frumoase cântece de dragoste.

652 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică susţine concerte de Ziua Femeii, pe 5 şi 6 martie, la Circ & Variete Globus

Ştefan Bănică susţine concerte de Ziua Femeii, pe 5 şi 6 martie, la Circ & Variete Globus (Imagine: Tiberiu Crisan/Mediafax Foto)

La concertul "Te iubesc, femeie!", Ştefan Bănică va oferi publicului atât hituri, melodii care i-au marcat cariera de peste 25 de ani, cât şi piese noi, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"Vă aşteptăm să vedeţi un altfel de concert. Este pentru al cincilea an consecutiv şi mă bucur că ne întâlnim din nou la concertele dedicate doamnelor şi domnişoarelor, dar nu numai. Voi aţi făcut posibile aceste întâlniri ale noastre la concertele din luna martie, an de an aţi fost alături de noi. Aştept cu drag să ne întâlnim şi să cântăm împreună cele mai frumoase cântece de dragoste, pe 5 şi 6 martie", a declarat Ştefan Bănică.

Biletele pentru cele două concerte se găsesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul Naţional, staţia de metrou Unirii 2, precum şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro.

Cu 15 discuri de autor lansate, vândute în peste 500.000 de exemplare, cu o carieră de peste 25 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici