Ştefan Bănică va susţine cel al treilea Concert de Crăciun la Sala Palatului - VIDEO

Ştefan Bănică va susţine la cererea publicului cel al treilea Concert de Crăciun, pe 11 decembrie, la Sala Palatului, cu începere de la ora 19:30, cererea mare de bilete făcând ca şi în acest an să se suplimenteze numărul de concerte anunţate iniţial pe 9 şi pe 10 decembrie.

318 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică va susţine cel al treilea Concert de Crăciun la Sala Palatului - VIDEO

Ştefan Bănică va susţine cel al treilea Concert de Crăciun la Sala Palatului (Imagine: Tiberiu Crisan/ Arhiva Mediafax Foto)

Pentru al 15-lea an consecutiv, Ştefan Bănică susţine la Sala Palatului seria Concertelor Extraordinare de Crăciun. Cererea mare de bilete a făcut ca şi în acest an să se suplimenteze numărul de concerte anunţate iniţial. Astfel, publicul va petrece trei seri de neuitat împreună cu Ştefan Bănică şi invitaţii săi, pe 9, 10 şi 11 decembrie, de la ora 19:30.

Concert Extraordinar de Crăciun - Ştefan Bănică înseamnă muzică live, lumini spectaculoase, ecrane uriaşe, efecte speciale, invitaţi-surpriză.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Staţia de Metrou Unirii 2 şi online, pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.ticketnet.ro, www.bilete.salapalatului.ro, www.vandbilete.ro.

Detalii despre artist pot fi găsite pe paginile sale: https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial, https://www.instagram.com/stefanbanica.official, http://twitter.com/banicastefan şi https://www.stefanbanica.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici