Ştefan Gheorghiu, fost concurent la "Vocea României", şi-a lansat primul album

Ştefan Gheorghiu, concurent în echipa Loredanei în cel de-al doilea sezon al show-ului "Vocea României", şi-a lansat primul album - "Beginnings", informează Pro TV.

343 afișări
Imaginea articolului Ştefan Gheorghiu, fost concurent la "Vocea României", şi-a lansat primul album

Ştefan Gheorghiu

Ştefan Gheorghiu şi-a făcut deja debutul în muzică. Joi seară, acesta şi-a lansat primul album solo, într-un eveniment la care a avut alături peste 250 de prieteni.

Odată cu această lansare, Ştefan a venit şi cu un nume de scenă, J.C Jones, nume cu care va apărea de acum înainte în faţa publicului.

"Evenimentul de lansare a avut loc la Arenele Romane şi mă bucur că am avut alături peste 250 de prieteni, printre care şi colegi de la 'Vocea României': Ciprian Teodorescu, Ana Maria Alexie, Cristina Caramarcu, Daria Corbu, Nicoleta Gavriliţă şi Camelia Marinescu. O premieră a fost faptul că întregul eveniment a fost transmis în direct pe Facebook, aşa că i-am putut avea alături şi pe cei care nu au putut ajunge fizic", a spus Ştefan.

Albumul va apărea pe piaţă imediat după Anul Nou şi va conţine coveruri după Frank Sinatra, Joe Cocker, Dean Martin, Michael Buble, Bryan Adams şi Michael Bolton, dar şi o piesă specifică sărbătorilor. O surpriză de pe album sunt cele două duete cu Magdalena Cichirdan şi Camelia Marinescu, două foste concurente de la "Vocea României".

A doua zi de Crăciun, începând cu ora 20.30, show-ul "Vocea României" de la Pro TV îşi va desemna câştigătorul. În marea finală se vor lupta Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola şi Vizi Imre. Elevii lui Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga sunt pregătiţi să cucerească scena şi să demonstreze publicului că merită titlul de "Vocea României". Marele câştigător va primi un premiu în valoare de 100.000 de euro şi un contract cu Universal Music România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici