Ştefan Hruşcă concertează, pe 8 iunie, la Teatrul Naţional Bucureşti

Ştefan Hruşcă, unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică folk şi de colinde din România, va susţine un concert în Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, pe 8 iunie, când va interpreta piese de pe albumul "Cântece de-acasă", care va fi lansat în mai, dar şi multe dintre hiturile sale.

224 afișări
Imaginea articolului Ştefan Hruşcă concertează, pe 8 iunie, la Teatrul Naţional Bucureşti

Ştefan Hruşcă (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Ştefan Hruşcă le-a pregătit fanilor săi un nou album, cu melodii de inspiraţie folclorică, din zona Maramureşului, a Bihorului şi a Mureşului, informează organizatorii evenimentului, Project Events.

"Am simţit nevoia să înregistrez acest disc de ceva timp; e un proiect de suflet, care sper să ajungă la inimile dumneavoastră, celor care m-au ascultat cu drag de 33 de ani încoace. Sunt cântece vechi, inegalabile, cu care am crescut sau pe care le-am descoperit şi îndrăgit în multele mele călătorii şi de care m-am simţit aproape. O apropiere pioasă şi mereu fascinată de esenţa acestui neam al nostru, cu durerea şi înţelepciunea sa fără sfârşit, dar şi cu acel har nebănuit al său de a rosti în aceeaşi măsură gândurile şi adevărurile fiecaruia dintre noi. Dacă le ştiţi, cântaţi-le! Dacă nu, ascultaţi-le! Vi le dăruiesc întru preţuire şi atentă păstrare", a declarat Ştefan Hruşcă.

Preţul biletele diferă în funcţie de categorie: VIP - 120 de lei, I - 100 de lei, II - 80 de lei. Tichetele se găsesc în reţeaua Biletoo, la Teatrul Naţional Bucureşti, în librăriile Librarium şi Eminescu, la magazinele Flanco, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - staţia de metrou Unirii 1, precum şi online, pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.myticket.ro.

Ştefan Hruşcă, născut pe 8 decembrie 1957, la Ieud, în Maramureş, este interpret de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele sale. A debutat ca artist în anul 1981, la Cenaclul Flacăra. Până în 1984, acesta a susţinut peste o mie de spectacole împreună cu cenaclul. În 1991, s-a stabilit în Toronto, Canada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici