Ştefan Hruşcă, în concert de Crăciun, pe 15 decembrie. Care sunt preţurile biletelor

Cântăreţul Ştefan Hruşcă va susţine concertul "Colinde Tradiţionale de Crăciun" pe 15 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, Project Events.

955 afișări
Imaginea articolului Ştefan Hruşcă, în concert de Crăciun, pe 15 decembrie. Care sunt preţurile biletelor

Ştefan Hruşcă, în concert de Crăciun, pe 15 decembrie. Care sunt preţurile biletelor (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Ştefan Hruşcă va încânta publicul cu unele dintre cele mai frumoase colinde şi cântece de Crăciun, precum "Florile dalbe", "Trei păstori", "Afară ninge liniştit", "Linu-i lin", Sfântă-i sara de Crăciun", dar şi "Rugă pentru Părinţi". Organizatorii anunţă că evenimentul din 15 decembrie va fi diferit faţă de concertele susţinute de Ştefan Hruşcă până acum.

"Este cel mai frumos obicei creştinesc şi românesc - de a merge să urezi de bine, pentru sărbători, celor dragi. Faceţi asta şi o să vă curăţaţi şi o să vă simţiţi mult mai bine sufleteşte. Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind", a declarat Ştefan Hruşcă.

Preţurile biletelor pentru concertul din 15 decembrie sunt următoarele: 175 de lei (categoria VIP), 150 de lei (categoria 1), 120 de lei (categoria 2), 90 de lei (categoria 3) şi 60 de lei (categoria 4). Biletele se găsesc în toată reţeaua Biletoo, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter), librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - Staţia de metrou Unirii 1, dar şi online, pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro şi myticket.ro.

Ştefan Hruşcă, născut pe 8 decembrie 1957, la Ieud, în Maramureş, este interpret de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele sale. A debutat ca artist în anul 1981, la Cenaclul Flacăra. Până în 1984, acesta a susţinut peste o mie de spectacole împreună cu cenaclul. În 1991, s-a stabilit în Toronto, Canada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici