Stela Popescu revine într-un rol principal pe marile ecrane, în "Mamaia"

Actriţa Stela Popescu revine într-un rol principal pe marile ecrane în filmul "Mamaia", care va avea premiera în cinematografe pe 19 aprilie, informează un comunicat ale MediaPro Distribution.

271 afișări
Imaginea articolului Stela Popescu revine într-un rol principal pe marile ecrane, în "Mamaia"

Stela Popescu revine într-un rol principal pe marile ecrane, în "Mamaia" (Imagine: MediaPro Distribution)

Din distribuţia filmului mai fac parte Valentin Teodosiu, Adrian Văncică şi Ion Dichiseanu, alături de tinerii actori Mădalina Anea, Paul Diaconescu, Cosmin Natanţicu şi Cătălin Neamţu, care vor aduce un plus de vitalitate pe marile ecrane şi vor asigura replicile memorabile.

Cea mai recentă producţie MediaPro Pictures, "Mamaia" este o comedie efervescentă realizată de echipa care a adus publicului filmele de succes "Ho Ho Ho", "Ho Ho Ho 2: O Loterie de familie" şi "S-a furat mireasa". Pentru realizarea acestui proiect, producătorul Alma Bacula a apelat la echipa cu care lucrează de ani buni, la regizorul Jesus del Cerro, directorul de imagine Viorel Sergovici şi la proaspăt regăsitul ei fost coleg de facultate din Los Angeles scenaristul Collin J. Blair, cel cu care a mai colaborat şi la filmul de Crăciun lansat iarna trecută "Ho Ho Ho 2: O Loterie de familie".

Pentru rolul principal, Alma a invitat-o pe Stela Popescu, cea care i-a înmânat anul trecut pe scena premiilor Gopo trofeul pentru cea mai vizionată producţie românească din 2011 - filmul "Naşa".

Comedia "Mamaia" spune povestea unei bătrâne, Matilda (Stela Popescu), ce ţine piept unui "afacerist" feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.

Cariera Stelei Popescu a fost recunoscută şi onorată în 2011 prin oferirea unei stele pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti. Publicul său o iubeşte pentru nenumăratele roluri de la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală, dar şi pentru filmele în care prezenţa ei a adăugat un strop de magie. A debutat în 1958, în pelicula "Alo? Aţi greşit numărul", pentru ca mai apoi să joace în peste 25 de filme, printre care "Nea Mărin miliardar", "Pe malul stâng al Dunării albastre", "În fiecare zi mi-e dor de tine", precum şi numeroase alte pelicule. Totuşi, reputata actriţă a declarat despre "Mamaia": "Este primul film în care deţin rolul principal după 20 de ani, aşa că nu pot să nu fiu emoţionată".

Filmul va putea fi vizionat din 19 aprilie în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cafe Cinema Patria, Cinema Europa, Cityplex (Constanta, Brasov, Tulcea), Arta ( Târgu-Jiu), Patria (Craiova), Cinema ,"Florin Piersic" (Cluj), Cinema "Sergiu Nicolaescu" (Târgu-Jiu), Twins (Ploieşti), Premiera (Ploieşti), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), precum şi în cinematografele din reţeaua Cinema City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici