Steve Jobs a devenit personaj de acţiune. Cum arată şi cât costă păpuşa care îl reprezintă pe cofondatorul Apple - FOTO

Steve Jobs a devenit personaj de acţiune, datorită unei companii de jucării care a realizat o păpuşă în memoria cofondatorului Apple.

1161 afișări
Imaginea articolului Steve Jobs a devenit personaj de acţiune. Cum arată şi cât costă păpuşa care îl reprezintă pe cofondatorul Apple - FOTO

Steve Jobs a devenit personaj de acţiune. Cum arată şi cât costă păpuşa care îl reprezintă pe cofondatorul Apple (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La doar trei luni de la moartea lui Steve Jobs, o companie de jucării a lansat o păpuşă ce îl reprezintă pe cofondatorul Apple ca personaj de acţiune, scrie dailymail.co.uk.

Numită "iCEO mini", jucăria măsoară 30 de centimetri înălţine şi îl prezintă pe Steve Jobs în faimoasele sale haine, cu bluză neagră.

Fotografiile care promovează jucăria arată şi un Mac, un iPhone şi un iPad în miniatură, însă accesoriile nu vor fi incluse în preţul acesteia. Păpuşa va fi lansată la sfârşitul lunii februarie şi va costa 99,99 dolari.

Compania Apple sau familia lui Steve Jobs ar putea încerca să oprească vânzarea jucăriei, aşa cum au făcut în 2010, când o companie a încercat să vândă pe eBay o păpuşă ce îl reprezenta pe Jobs.

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit pe 5 octombrie 2011, la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici