Steve Martin a devenit tată pentru prima dată, la vârsta de 67 de ani

Actorul de comedie american Steve Martin a devenit tată pentru prima dată, la vârsta de 67 de ani, potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate apărute în presa americană.

901 afișări
Imaginea articolului Steve Martin a devenit tată pentru prima dată, la vârsta de 67 de ani

Steve Martin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul şi soţia lui, Anne Stringfield, au devenit părinţi în luna decembrie 2012, însă au reuşit să păstreze secretul asupra acestui eveniment, informează contactmusic.com.

"Au un bebeluş, dar nimeni nu ştie cum au reuşit să păstreze secretul până acum. Steve este o persoană foarte retrasă. Amândoi sunt încântaţi", a declarat o sursă pentru New York Post.

Steve Martin a fost căsătorit cu actriţa Victoria Tennant, din 1986 până în 1994.

Actorul s-a căsătorit cu cea de-a doua lui soţie, Anne Stringfield, în 2007, în cadrul unei ceremonii-surpriză. Oaspeţii la nuntă, printre care s-au aflat actorii Tom Hanks şi Diane Keaton, au crezut că erau invitaţi la o petrecere obişnuită.

Steve Martin, un cunoscut actor de stand-up comedy şi actor în lungmetraje de comedie, s-a remarcat în ultimii ani în comediile "Novocaină şi dureri de cap", "Cu duzina e mai ieftin", "Casa întoarsă pe dos", "Pantera Roz", "Mama copilului meu" şi "E tare complicat!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici