Steven Tyler a îndeplinit ultima dorinţă a unui fan muribund

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a îndeplinit ultima dorinţă a unui fan aflat pe patul de moarte, discutând cu acesta printr-o videoconferinţă, ce a avut loc cu doar câteva ore înainte de deces.

72 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler a îndeplinit ultima dorinţă a unui fan muribund

Steven Tyler a îndeplinit ultima dorinţă a unui fan muribund (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lawrence Ori, un vechi admirator al trupei Aerosmith, care suferea de mult timp de o maladie degenerativă denumită "paralizie supranucleară progresivă", şi-a dorit dintotdeauna să se întâlnească cu solistul trupei americane. Visul lui a devenit realitate în momentul în care Steven Tyler l-a sunat la spital, folosind programul pentru videoconferinţe Skype, la începutul acestei luni, şi a discutat cu el, informează contactmusic.com.

Boala se afla într-un stadiu avansat, iar Lawrence Ori nu mai putea să vorbească şi să se mişte, însă putea să audă şi să vadă. Astfel, el l-a putut urmări pe Steven Tyler care i-a transmis: "Lawrence? Sunt Steven. Te sun de la Los Angeles şi mă bucur să te cunosc".

Lawrence Ori a murit la câteva ore după această videoconferinţă, care a fost organizată de Passages Hospice Dream Foundation, o asociaţie de caritate care îndeplineşte ultimele dorinţe ale pacienţilor.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Trupa americană Aerosmith a concertat şi în România, pe 18 iunie 2010, în Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici