Sting ajută barurile şi restaurantele italiene afectate de pandemie

  • Timp de 6 ore, 20 de ciclişti au pedalat între San Marino şi Toscana, regiune din Italia.
  • Evenimentul a marcat lansarea Fundaţiei Every Breath.
  • Organizaţia aparţine soţilor Sting şi Trudie şi are scop salvarea afacerilor din Peninsulă lovite de coronavirus.
103 afișări
Imaginea articolului Sting ajută barurile şi restaurantele italiene afectate de pandemie

Sting

Criza coronavirus nu l-a lăsat fără reacţie pe starul rock Sting. Vedeta a lansat o fundaţie pentru a ajuta barurile şi restaurantele italiene afectate economic de pandemie.

Sting şi soţia sa, Trudie Styler, au anunţat că vor să ajute oamenii de afaceri italieni încercaţi de pandemie, informează publicaţia italiană La Repubblica.

Acest lucru a fost anunţat în timpul Win Race 2021, o cursă de două zile în care, timp de 160 km, 20 de biciclişti au călătorit de la San Marino la moşia cantautorului britanic din Figline Valdarno, Toscana.

Printre aceştia, un rutier consacrat, Damiano Cunego

Evenimentul a fost organizat pentru a lansa noua organizaţie italiană non-profit patronată de Sting şi de Trudie, Fundaţia Every Breath.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pandemie,
sting

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici