Subcarpaţi, Viţa de Vie, Trooper, Les Elephants Bizarres, pe 27 septembrie, la United Artists Festival

Subcarpaţi, Viţa de Vie, Trooper, Les Elephants Bizarres, Byron şi Iulia & Hot Playvor sunt trupele care vor concerta, pe 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, în cea de-a doua zi a festivalului United Artists.

425 afișări
Imaginea articolului Subcarpaţi, Viţa de Vie, Trooper, Les Elephants Bizarres, pe 27 septembrie, la United Artists Festival

Subcarpaţi, Viţa de Vie, Trooper, Les Elephants Bizarres, pe 27 septembrie, la United Artists Festival (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Evenimentul este organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), în parteneriat cu Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Evenimentul va fi prezentat de actorul Claudiu Bleonţ, iar accesul in zona de spectacol se va face începând cu ora 17.00, concertele fiind programate de la ora 18.00.

UCIMR şi CREDIDAM oferă pasionaţilor de muzică live, în perioada 20 septembrie - 11 octombrie, o serie de concerte reunite sub conceptul United Artists Festival. Evenimentul de anul acesta îsi propune să mobilizeze publicul pentru susţinerea campaniei Fair Internet şi semnarea petiţiei pentru un internet echitabil, de pe pagina www.fair-internet.eu, precum şi să sărbătorească cei 20 de ani de activitate a UCIMR şi CREDIDAM.

În timpul celor patru concerte, publicul va putea să semneze online petiţia pentru un Internet Echitabil pentru Artişti, pe calculatoare amplasate în spatele scenei.

Fair Internet (Internet Echitabil pentru Artişti) este o campanie iniţiată de organizaţiile artiştilor din Europa, cu scopul de a schimba legislaţia europeană, astfel încât artiştii să fie plătiţi pentru muzica vizualizată şi ascultată pe internet.

Mai multe informaţii despre campanie se găsesc pe www.fair-internet.eus şi www.credidam.ro.

Biletele pot fi achiziţionate în format electronic, de pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, agenţiile Perfect Tour, magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say - partener Orange şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la următoarele preţuri: primele 200 de tichete au cost special de 25 de lei; după epuizarea acestora - 30 de lei; la intrare - 35 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici