Sue Ellen, Bobby şi Lucy Ewing se reunesc la Southfork Ranch, la 40 de ani de la lansarea serialului "Dallas". Cum arată astăzi îndrăgitele vedete | FOTO

Actorii Patrick Duffy, Linda Gray şi Charlene Tilton, interpreţii personajelor Bobby, Sue Ellen şi Lucy Ewing din serialul "Dallas", se vor reuni, la sfârşitul săptămânii, pentru un eveniment care va marca 40 de ani de la lansarea producţiei de televiziune de succes, potrivit dallasobserver.com.

10439 afișări
Imaginea articolului Sue Ellen, Bobby şi Lucy Ewing se reunesc la Southfork Ranch, la 40 de ani de la lansarea serialului "Dallas". Cum arată astăzi îndrăgitele vedete | FOTO

Sue Ellen, Bobby şi Lucy Ewing se reunesc la 40 de ani de la lansarea serialului "Dallas". Cum arată astăzi îndrăgitele vedete

"The Dallas 40th Year Reunion" va avea loc la Southfork Ranch din Parker, vineri, şi la Longhorn Ballroom, sâmbătă. Ferma a servit ca locuinţă familiei Ewing, iar sala de bal, unul dintre cele mai celebre spaţii din oraşul Dallas, a fost platoul de filmare pentru bar.

Patrick Duffy, în vârstă de 69 de ani, Linda Gray, în vârstă de 77 de ani, Charlene Tilton, în vârstă de 59 de ani, şi Steve Kanaly, în vârstă de 72 de ani, membri ai distribuţiei originale, se vor întâlni cu fanii în ambele spaţii, unde vor fi organizate şi petreceri.

De asemenea, dormitoarele personajelor principale din serial, Bobby, Lucy şi J.R., pot fi închiriate, ferma având o capacitate de cazare de patru persoane pe noapte.

Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul "Dallas", a murit în 2012, la vârsta de 81 de ani, din cauza unui cancer la gât generat de complicaţiile apărute după cancerul hepatic cu care actorul fusese diagnosticat cu peste 20 de ani înainte.

Organizatorii evenimentelor se aşteaptă la vizitatori din SUA, precum şi din alte opt ţări, potrivit paginii de Facebook Visit Dallas.

Episodul "Who Shot JR?", difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume - 83 de milioane de telespectatori -, iar serialul original "Dallas", difuzat în 14 sezoane, în perioada 1978 - 1991, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

O versiune modernă a serialului "Dallas" a fost difuzată pe micile ecrane din 2012 până în 2014, beneficiind de trei sezoane. Producţia noului show-ului a fost însă serios afectată de moartea actorului Larry Hagman, care reluase rolul lui J.R., chiar dacă Patrick Duffy şi Linda Gray, colegii lui din distribuţia originală, au continuat să joace până la finalul serialului.

Sursa foto: Hepta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici