Video Sume astronomice. Cât plătesc Harry şi Meghan, faimoşii duci de Sussex, pentru securitatea personală

  • Prinţul Harry plăteşte 270.000 de dolari lunar pentru servicii de securitate.
  • Harry şi Meghan vor să fie independenţi financiar, dar nu şi-au găsit surse de venit.
  • Harry are o avere de aproximativ 40 de milioane de dolari.
984 afișări

Ştii că viaţa prinţului Harry şi a ducesei Meghan a luat o direcţie complet diferită, după ce s-au desprins de familia regală şi au decis să devină independenţi financiar. Decizia nu a fost una total surprinzătoare, cei doi formând un cuplu definit mai degrabă de risc. Totuşi, se pare că va mai dura o perioadă până când vor începe să câştige bani suficienţi pentru a le acoperi stilul de viaţă.

Între timp, s-au mutat în Los Angeles, în casa cineastului Tyler Perry, şi plătesc aproximativ 270.000 de dolari lunar pentru servicii de securitate, după ce Donald Trump a refuzat să acopere aceste cheltuieli. 

Averea prinţului Harry se ridică la 40 de milioane de dolari şi provine din moşteniri primite de la mama sa, prinţesa Diana, de la bunica sa, regina Elisabeth, şi din salariul câştigat cât a fost căpitan în armata britanică. Şi ducesa Meghan a venit cu propria avere, strânsă din cariera sa de actriţă.

Ca unul dintre cele mai celebre cupluri din lume, ei ar putea obţine venituri din brandul personal, similar unor cupluri prezidenţiale americane, ca Barack şi Michelle Obama, care şi-au lansat companie de producţie de film. În plus, Meghan ar putea să îşi reia cariera de actriţă. 

Între timp, cei doi au autorizat o biografie a lor, care promite informaţii inedite şi va apărea în august. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici