Supermodelul Cara Delevingne: "Sunt pansexuală, mereu m-am simţit diferită". Ce presupune această orientare

  • Model, actriţă şi cântăreaţă, Cara Delevingne a afirmat într-un interviu că este pansexuală
  • 45 de milioane de oameni o urmăresc pe Cara Delevingne pe Instagram
  • Ea a avut roluri minore în filmele Anna Karenina, Suicide Squad şi Valerian and the City of a Thousand Planets
33623 afișări
Imaginea articolului Supermodelul Cara Delevingne: "Sunt pansexuală, mereu m-am simţit diferită". Ce presupune această orientare

Supermodelul Cara Delevingne: "Sunt pansexuală". Ce presupune această orientare

Cara Delevingne, model, actriţă şi cântăreaţă cu 45 de milioane de urmăritori doar pe Instagram, a vorbit despre sexualitatea ei într-un interviu acordat Variety. Ea a afirmat că este pansexuală.
 
"Mereu m-am simţit diferită. Uneori mă simt mai mult feminină, alteori mă simt mai mult ca un bărbat", a spus ea.
 
"Voi rămâne mereu pansexuală. Mă îndrăgostesc de o persoană şi asta e. Sunt atrasă de persoană, nu de sexul ei", a mai afirmat Cara Delevingne.
 
Cara Delevingne s-a afişat de-a lungul timpului cu Anne Erin Clark şi Ashley Benson, iar în trecut a afirmat că a fost la un pas să devină victimă a abuzurilor lui Harvey Weinstein, producătorul condamnat pentru viol.

Ce este pansexualitatea

Pansexualitaea presupune atracţia faţă de persoane de toate felurile, indiferent de gen, rasă, naţionalitate, religie ori condiţie socială. Este asociată cu bisexualitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici