„Supernaturalul” Jared Padalecki, arestat pentru agresiune, după ce ar fi fost implicat într-o bătaie dintr-un club din Texas

Actorul american Jared Padalecki, cunoscut din serialul "Supernatural", a fost arestat după ce i-a lovit pe un barman şi pe managerul unui club de noapte din oraşul Austin, Texas, potrivit The Sun.

520 afișări
Imaginea articolului „Supernaturalul” Jared Padalecki, arestat pentru agresiune, după ce ar fi fost implicat într-o bătaie dintr-un club din Texas

„Supernaturalul” Jared Padalecki a fost arestat pentru agresiune. Nu se ştie dacă şi-a plătit cauţiunea

Pe numele lui Padalecki au fost formulate două capete de acuzare, pentru lovire şi pentru consum de alcool, după ce l-ar fi lovit atât pe un barman, cât şi pe directorul general al clubului.

Padalecki, ce interpretează rolului lui Sam Winchester în serialul "Supernatural", a fost surprins, duminică, încercând să imobilizeze pe cineva în afara clubului, înainte de a fi ridicat de poliţie şi transportat la o secţie. Cu toate acestea, persoana surprinsă în înregistrarea video ar fi un prieten al actorului, ce încerca să îl liniştească.

Potrivit unor surse, cauţiunea a fost stabilită la 15.000 de dolari, dar nu se ştie dacă actorul a achitat suma necesară pentru eliberarea sa.

Născut în Texas, în anul 1982, Jared a făcut parte din distribuţia serialului "Supernatural", lansat în 2005, alături de actori precum Jensen Ackles şi Misha Collins. Jared Padalecki a mai interpretat roluri în pelicule precum "Young MacGyver", " Casa de Ceară/ House of Wax", "Vineri 13/ Friday the 13th".

În luna mai, acesta a anunţat că serialul "Supernatural", nominalizat de trei ori la premiile Emmy, se va încheia cu cel de-al XV-lea sezon, în 2020.

"Simt că nu mă voi despărţi niciodată de el. Chiar am devenit o familie", a declarat Padalecki pentru publicaţia americană Us Weekly.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici