Surorile Cheeky Girls, marţi şi miercuri, la "Serviţi, vă rog!" - FOTO

Surorile Cheeky Girls, Cătălin Moroşanu şi Radu Valahu vor participa, marţi şi miercuri, la emisiunea "Serviţi, vă rog!", difuzată de la ora 20.30, la Pro TV, informează televiziunea.

753 afișări
Imaginea articolului Surorile Cheeky Girls, marţi şi miercuri, la "Serviţi, vă rog!" - FOTO

Surorile Cheeky Girls, marţi şi miercuri, la "Serviţi, vă rog!"

Marţi şi miercuri, de la 20.30, la Pro TV, Nea Marin îşi măsoară forţele cu "greii" sportului Cătălin Moroşanu şi Radu Valahu la "Serviţi, vă rog!". Surorile Cheeky Girls şi fostele concurente de la "MasterChef" Maria Secrieriu şi Maria Pop vor întregi gaşca de vedete puse la treabă de "Chuck Norris al folclorului românesc".

Surorile Monica şi Gabriela Irimia, cunoscute publicului drept Cheeky Girls, vor ajunge pentru a cincea oară sub comanda lui Nea Marin la "Serviţi, vă rog!". "Nea Marin este un deliciu! Ne străduim din răsputeri să-l supărăm un pic şi să nu-i dăm linişte şi, culmea, funcţionează de fiecare dată!", declară Gabriela. Cele două surori vor face curat pe terasă, vor căra şezlonguri, vor da de mâncare animalelor de la circ şi vor întreţine atmosfera la petrecerile din club. Sătule de atâta muncă, fetele vor fugi din tabăra de lucru la o reuniune a motocicliştilor, unde se vor distra pe cinste la viteze ameţitoare. Cum plăcerea are preţul ei, nu va trece mult până când zbirul Nea Marin le va găsi şi le va ameninţa cu băţul, însă gemenele vor scăpa neatinse datorită prietenilor "cu greutate" pe care şi i-au făcut printre motociclişti.

Radu Valahu, omul care trage şi un avion cu propria-i greutate, va face skandenberg cu câte doi - trei oameni în acelaşi timp, le va ridica pe gemenele Cheeky ca pe un fulg şi îl va şicana cu glumele pe Nea Marin. Cu toate acestea, forţa "uriaşului" nu îi va fi de prea mare folos atunci când gazda emisiunii îl va pune să vopsească şi să cureţe terasa, dar şi să atragă cum va şti mai bine clienţii la party-urile tematice de la Crema.

Cătălin Moroşanu va împărţi "ringul" de aceasta dată cu implacabilul Nea Marin. Luptătorul va săpa o mulţime de gropi pe plaja, îşi va folosi din plin antrenamentul ca să care palmieri, va face curăţenie şi îşi va încerca aptitudinile de barman. Chiar şi aşa, Moroşanu nu îşi va pierde buna dispoziţie şi va sta de glume cu Maria Secrieriu şi Maria Pop, fostele concurente la "MasterChef", ba chiar îl va imita pe juratul care le-a făcut pe fete să tremure, Cătălin Scărlătescu.

Cele două "Marii" vor munci din nou sub presiune, la fel ca în concursul care le-a făcut celebre, însă de această dată sub ochii vigilentului Nea Marin. Fetele vor face de mâncare, vor fi ospătăriţe, dar nu vor scăpa nici de cărat mese, şezlonguri şi saci de gunoi.

Nea Marin îşi va respecta încă o dată principiul "nu există muncă de bărbaţi şi munca de femei", aşa că, în timp ce gemenele Cheeky şi cele două Marii se vor chinui să care palmieri uriaşi pe plajă, Moroşanu şi Valahu vor alege costume pentru petrecerile din club.

Deşi glasul, cea mai puternică armă a sa, îi va juca feste "tartorului" Nea Marin, acesta va găsi alte modalităţi de a "teroriza" vedetele. Pe cele două Marii le va speria, mai - mai să le sară inima, iar pe Cheeky Gabi o va alerga cu pensula plină de vopsea ca să o mânjească. Nici "coloşii" Valahu şi Moroşanu nu vor scăpa de ştrengăriile lui Nea Marin. În timp ce aceştia se vor răcori în mare după atâtea cazne, gazda emisiunii le va fura hainele de pe plajă şi îi va lăsa să sufere de frig.

Meciul se anunţa strâns, iar vedetele au, fără îndoială, atuurile lor, însă telespectatorii vor vedea dacă acestea vor fi în stare să îi "zguduie" regulamentul lui Nea Marin sau vor sfârşi prin a munci de două ori mai mult, marţi şi miercuri, de la 20.30, la "Serviţi, vă rog!", numai la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici