Surpriza de care a avut parte un bărbat, imediat după ce s-a îmbarcat într-un avion Boeing 737 | FOTO

Un bărbat care călătorea spre Italia a avut parte de o surpriză plăcută după ce s-a îmbarcat în avionul de tip Boeing 737-800, transmite Huffington Post.

9395 afișări
Imaginea articolului Surpriza de care a avut parte un bărbat, imediat după ce s-a îmbarcat într-un avion Boeing 737 | FOTO

Surpriza pe care a avut-o un bărbat, imediat după ce s-a îmbarcat într-un avion Boeing 737 | FOTO

Skirmantas Strimaitis, care călătorea de la Vilnius la Bergamo pentru o vacanţă la schi, s-a putut bucura singur de întregul avion - care de obicei poate cuprinde până la 188 de persoane. Singurele persoane care se aflau la bord erau cei doi piloţi şi cinci membri ai echipajului.

Agenţia de turism Novaturas a declarat că a închiriat avionul pentru a zbura un grup de pasageri din Italia şi pentru a evita o aeronava goală, au fost puse în vânzare bilete numai dus. După cum se vede în fotografie, doar o singură persoană a cumpărat un bilet, relatează Huffington Post.

Strimaitis a declarat pentru Associated Press că zborul, care a durat mai mult de două ore, a fost „o experienţa unică în viaţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici