Surpriza locatarilor unui bloc, după ce au sesizat că apa de la robinet a fost înlocuită de un lichid interzis minorilor

Locatarii dintr-un bloc din India au fost şocaţi când au realizat că apa de la robinet este de fapt un amestec de licori care le este servit, mai degrabă, adulţilor în baruri, relatează Fox News.

1537 afișări
Imaginea articolului Surpriza locatarilor unui bloc, după ce au sesizat că apa de la robinet a fost înlocuită de un lichid interzis minorilor

Sursa: Profimedia Images

O fântână din oraşul Kerala, India, a fost contaminată cu 6.000 de litri de alcool confiscat care s-a scurs în sol după ce a fost îngropat în apropierea acesteia, relatează Fox News.

Incidentul a afectat locatarii dintr-o clădire din zonă. Aceştia au fost extrem de surprinşi să vadă că apa de la robinet are gustul unui "cocktail" din bere, coniac şi rom.

Administratorul imobilului a declarat că, din această cauză, copiii nu au mai putut merge la şcoală şi nici adulţii nu s-au mai dus la lucru.

Oficialii au promis că va vor curăţa fântâna care aprovizionează regiunea, însă este posibil să dureze chiar şi o lună întreagă.

Locatarilor le-au fost distribuiţi în total 5.000 de litri de apă, dar cantitatea nu este suficientă pentru a acoperi nevoile zilnice ale acestora.

Oraşul Kerala este cunoscut drept zona din India unde se consumă cele mai mari cantităţi de alcool. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici