Surya Namaskar în tradiţia Yoga. Iulia Vântur s-a transformat în zeiţă, de Ziua mondială a Soarelui GALERIE FOTO

Pe 21 iunie, când se sărbătoreşte Ziua Mondială a Soarelui, Iulia Vântur a acceptat transformarea de a intra în rolul Zeiţei Soarelui.

1774 afișări
Imaginea articolului Surya Namaskar în tradiţia Yoga. Iulia Vântur s-a transformat în zeiţă, de Ziua mondială a Soarelui GALERIE FOTO

Surya Namaskar în tradiţia Yoga. Iulia Vântur s-a transformat în zeiţă, de ziua mondială a Soarelui GALERIE FOTO

Iulia Vântur, vedeta din România care a bătut recorduri impresionante în India cu vocea ei, a răspuns cu entuziasm invitaţiei de a sărbători solstiţiul de vară, ce marchează începutul verii astronomice, printr-un shooting special într-o locaţie cât mai aproape de cer, la etajul 21 al hotelului cel mai înalt de la KM 0 al Bucureştiului.

”Fără soare, fără lumină nu există viaţă. Eu sunt dependentă de soare, mă încarc cu energie, cu o stare de bine când văd soarele. Soarele vindecă, înseamnă  speranţă şi lumină, iar după această pandemie, după atâţia nori grei, care ne-au ţinut în case, apariţia soarelui este exact ceea ce aveam nevoie. Mă bucur că echipa mea minunată a ales să mă identifice cu “zeiţa soarelui”, m-am simţit luminoasă, plină de energie pozitivă”, a mărturisit Iulia Vântur după 8 ore de joacă de-a soarele în apartamentele hotelului cu cea mai frumoasă privelişte urbană, în care s-au cazat de-a lungul vremii personalităţi precum Lenny Kravitz, Patricia Kaas, Luciano Pavarotti, Joe Cocker, Jose Carreras Bill Gates sau Regina Sofia a Spaniei.

Cu o bijuterie de coroană aurie, cu raze strălucitoare cu aplicaţii din pietre, creată special pentru Zeiţa Sorelui întruchipată de Iulia Vântur, hair-stylistul Adrian Perjovschi a creat o coafură care să pună în valoare personajul propus: ”Iulia este o femeie foarte frumoasă şi parcă făcută să fie Zeiţă, aşa că personajul s-a conturat foarte natural şi fiecare element a completat întregul ansamblu de aur.”, a explicat Adrian Perjovschi, iniţiatorul proiectului ”Transformări radicale by Jovsky Studio”.

Pentru a ataşa frumuseţii naturale a Iuliei Vântur strălucirea de zeiţă, make-up artistul Andra Manea a folosit tehnici şi culori clasice, la care a adăugat şi câteva tente aurii: ”Machiajul Iuliei de zeiţă este unul clasic, atemporal, la care am inserat elemente de actualitate, aflate în trendurile actuale. Tenul luminos, fresh, neîncărcat, cu acoperire punctuală doar local, sprâncene naturale stilizate ascendent, cât şi nuanţele de auriu de pe pleoape sunt câteva elemente prezente în machiajul de zeiţa a soarelui”, şi-a explicat Andra Manea conceptul de machiaj.

Surya Namaskar înseamnă Salutul Soarelui şi este practicat astăzi, 21 iunie, de toţi iubitorii de Yoga. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici