Tallulah Willis, una dintre fiicele actorilor Bruce Willis şi Demi Moore, internată într-o clinică de dezintoxicare

Tallulah Willis, fiica actorilor Bruce Willis şi Demi Moore, a fost internată într-o clinică de dezintoxicare specializată în tratarea dependenţei de droguri şi alcool.

540 afișări
Imaginea articolului Tallulah Willis, una dintre fiicele actorilor Bruce Willis şi Demi Moore, internată într-o clinică de dezintoxicare

Tallulah Willis (Imagine: Splash/Gulliver)

În vârstă de 20 de ani, Tallulah Willis a vorbit într-un interviu recent despre lupta pe care a dus-o în adolescenţă cu dismorfofobia, o boală din cauza căreia obişnuia să se îmbrace provocator şi se înfometa pentru a se menţine slabă, informează contactmusic.com.

Tallulah a solicitat tratament de specialitate contra abuzului de alcool şi cocaină şi s-a internat în clinica de dezintoxicare The Meadows din Arizona, precizează revista Star.

Decizia ei de a se interna în acea clinică, pe 23 iulie, a fost luată la insistenţa familiei.

Înainte de internare, Tallulah a participat la câteva şedinţe organizate de Alcoolicii Anonimi, după ce una dintre surorile ei, Scout Willis, ar fi surprins-o în timp ce priza cocaină. În iunie, Tallulah i-a mărturisit mamei sale că este dependentă de droguri, iar aceasta a convins-o să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

În urmă cu doi ani, Demi Moore s-a internat şi ea într-o clinică de dezintoxicare din Utah, unde a primit tratament contra stresului şi a epuizării, după despărţirea de fostul ei partener de viaţă, actorul Ashton Kutcher.

Bruce Willis şi prima lui soţie, actriţa americană Demi Moore, au fost căsătoriţi între anii 1987 şi 2000 şi au împreună trei fiice: Rummer, născută pe 16 august 1988, Scout LaRue, născută pe 20 iulie 1991, şi Tallulah Belle, născută pe 3 februarie 1994.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici