Ţara în care Poliţia inspectează wc-urile ca să descopere dacă cineva foloseşte ziare cu faţa preşedintelui în loc de hârtie igienică

Deşi pare greu de crezut, există cel puţin un loc în lume unde dacă te ştergi cu poza preşedintelui atunci când foloseşti toaleta eşti pasibil de pedeapsă.

4323 afișări
Imaginea articolului Ţara în care Poliţia inspectează wc-urile ca să descopere dacă cineva foloseşte ziare cu faţa preşedintelui în loc de hârtie igienică

Ţara în care Poliţia inspectează wc-urile ca să descopere dacă cineva foloseşte ziare cu faţa preşedintelui în loc de hârtie igienică

Poliţia din Turkmenistan a început să inspecteze toaletele publice şi private din ţară, căutând o dovadă care să arate că fotografiile cu preşedintele Gurbangulî Berdîmuhamedov sunt folosite pe post de hârtie igienică.

Este aceeaşi ţară în care a fost interzisă circulaţia maşinilor negre, deoarece preşedintele preferă culoarea albă, scrie odditycentral.com. După unele zvonuri potrivit cărora cetăţenii ar folosi ziare cu chipul preşedintelui în loc de hârtie igienică, Poliţia şi angajaţii de la primărie au primit ordin să demareze o anchetă.

Potrivit unui articol recent din publicaţia Fergana, un site din Moscova cu credibilitate în zona afacerilor interne ale Turkmenistanului, totul a început la sfârşitul anului trecut, când mai mulţi copii din oraşul nordic Dashoguz au fost reţinuţi şi sancţionaţi pentru vandalizarea portretelor preşedintelui Gurbangulî Berdîmuhamedov. Într-un caz similar, elevii unei şcoli au călcat în picioare fotografia preşedintelui şi un alt copil i-a desenat mustaţă şi barbă.

Aceste incidente nu au implicat şi folosirea ziarelor pe post de hârtie igienică, dar au dus la o anchetă bizară. În cele din urmă, poliţiştii au descoperit că într-adevăr ziarele cu faţa preşedintelui erau folosite deseori la toaletă.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici