Un şofer teribilist a rămas blocat în nisip, la Olimp. Ce amendă prevede legea pentru cei care intră cu maşina pe plajă

  • Un şofer teribilist a rămas cu maşina blocată în nisip
  • S-a întâmplat pe o plajă din staţiunea Olimp
  • Legea prevede amenzi cuprinse între 10.000 şi 20.000 lei pentru cei care intră cu maşina pe plajă
5050 afișări
Imaginea articolului Un şofer teribilist a rămas blocat în nisip, la Olimp. Ce amendă prevede legea pentru cei care intră cu maşina pe plajă
Un şofer teribilist din judeţul Constanţa a vrut să se dea în spectacol pe o plajă din Olimp, dar a sfârşit prin a da zeci de minute la lopată. El a rămas cu maşina în nisip şi s-a chinuit să scoată bolidul care se afunda şi mai mult când şoferul încerca să-l mute.
 
Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile, când un trecător a reuşit să fotografieze momentul.
 
Potrivit legii, cei care comit astfel de fapte riscă amenzi contravenţionale cuprinse între 10.000 şi 20.000 RON.
 
Distribuită şi pe grupul de Facebook "Parchez ca un bou", fotografia a stârnit numeroase reacţii. "Ţăranul cu Audi", a fost numit şoferul de unii dintre cei care au comentat.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici