Târg de Valentine's Day, între 7 şi 14 februarie, la Galeriile Dalles din Capitală

Îndrăgostiţii de pretutindeni care doresc să-şi răsfeţe persoana iubită cu cadouri romantice, dar inedite, sunt aşteptaţi la cea de-a IX-a ediţie a Târgului de Valentine's Day de la Galeriile Dalles, care se va deschide vineri, informează un comunicat.

291 afișări
Imaginea articolului Târg de Valentine's Day, între 7 şi 14 februarie, la Galeriile Dalles din Capitală

Târg de Valentine's Day, între 7 şi 14 februarie, la Galeriile Dalles din Capitală (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Timp de opt zile, toate gândurile vor duce către "el" şi "ea", iar, pentru ca momentul să fie cât mai romantic, au fost pregătite o mulţime de cadouri original personalizate.

Dacă "ea" este o fire romantică şi îi place să fie şic, va aprecia cu siguranţă o pălărie delicată cu voaletă sau o băscuţă "Paris style". La fel de potrivită ar fi şi o ţinută care poate fi găsită în buticurile de pe străzile pariziene, delicat accesorizată cu bijuterii originale handmade.

Simţurile amorţite de puterea iernii, pot fi revitalizate de produsele SPA venite direct din romantica Italie (creme şi uleiuri de corp, geluri terapeutice, bulgări efervescenţi cu lavandă sau săruri de baie înnobilate cu petale de flori). Parfumurile, cosmeticele, cafeaua şi ceaiurile bio, care introduc pe oricine în lumea înmiresmată a Indiei, se pot transforma în cadoul perfect pentru "el" şi "ea".

Din însorita şi voioasa Grecie au fost aduse cele mai rafinate şi inedite dulciuri. De asemenea, nu trebuie ratate workshop-urile şi concursurile care au fost pregătite.

Târgul de Valentine's Day de la Galeria Dalles va fi deschis între 7 şi 14 februarie, de la ora 10.00 la 20.00. Intrarea este liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici