Târgul de Turism 2019: Vacanţe în valoare de peste 2 milioane euro. Care sunt destinaţiile preferate de români

Karpaten Turism, unul dintre cei mai mari turoperatori de pe piaţa din România, a vândut în cadrul Târgului de Turism, din perioada 14 – 17 noiembrie 2019, pachete turistice în valoare de 2,2 milioane de euro, destinaţiile preferate fiind Turcia, Thailanda şi Israel.

869 afișări
Imaginea articolului Târgul de Turism 2019: Vacanţe în valoare de peste 2 milioane euro. Care sunt destinaţiile preferate de români

Târgul de Turism: Vacanţe în valoare de peste 2 milioane euro. Care sunt destinaţiile preferate

Destinaţia cea mai căutată a fost Turcia, cu peste 600 pachete de vacanţă vândute, urmată de Israel, Thailanda, Maroc, Spania, Grecia şi Dubai, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În top 3 cele mai scumpe vacanţe rezervate în cele 4 zile de târg se situează: Revelion Indochina, la 13.600 euro, Sejur Rio de Janeiro, la 11.200 euro şi Sejur Dubai, la 10.600 euro.

Dintre pachetele de croazieră, cel mai mult au trezit interesul: Croazieră Panama, Columbia & Caraibe, al cărei preţ pleacă de la 1599 euro/persoană, Croazieră pe Nil, de la 639 euro/ persoană şi Croazieră SUA – Coasta de Vest & Hawaii, de la 3889 euro/ persoană, se arată în comunicatul Karpaten Turism.

“Pentru a aduce mai aproape de turişti farmecul destinaţiilor pe care le promovăm, am amenajat 5 colţuri tematice în cadrul standului Karpaten Turism pentru: Turcia, Ţara Sfântă, Thailanda, Grecia şi Maroc. Am recreat astfel bazarul din Marrakech, Zidul Plângerii din Ierusalim şi o celebră plajă din Thailanda. Printre activităţile special organizate pentru a oferi o experienţă autentică turiştilor în cadrul târgului de turism s-au numărat: masajul thailandez, atelierul artizanal de olărit, dansurile greceşti, concertul de nai şi dansurile orientale. Turiştii au intrat în contact şi cu gastronomia locală, oferindu-le posibilitatea să încerce atât îngheţată turcească şi thailandeză, cât şi curmale, măsline şi ceai marocan de mentă din Maroc.” a explicat Alexandra Mărginean, Marketing Manager Karpaten Turism.

Cu ocazia târgului de turism, Karpaten Turism a lansat atât Catalogul Vacanţelor 2020 – Circuite şi Croaziere, cât şi Catalogul Early Booking 2020 – Sejururi, Chartere şi Destinaţii exotice.

Pe partea de sejururi în destinaţii exotice, pe primele locuri în topul vânzărilor din perioada târgului s-au situat: Thailanda, Bali – Singapore, Maldive şi Mauritius, preţurile pachetelor de vacanţă pentru aceste destinaţii începând de la 899 euro/persoană. Din 2018, agenţia este singurul turoperator din România care operează curse de tip charter spre Marrakech, Maroc.

“Am luat decizia de a avea un zbor direct către această destinaţie pentru a îmbunătăţi experienţa turiştilor în timpul vacanţei şi a scurta timpul alocat transportului cu avionul, care înainte nu era posibil fără escală. Turiştii noştri doresc să viziteze cele mai importante atracţii şi să descopere cultura locală într-un mod organizat, alături de ghizi specializaţi pe Maroc. În top 5 cele mai căutate obiective turistice se numără: Chefchaouen, cunoscut şi drept Oraşul Albastru, Ouarzazate, denumit şi Poarta Saharei, Casablanca, Palatul Bahia şi bazarul din Marrakech. Zborurile sunt programate în perioadele optime pentru călătorii, primăvara sau toamna, următoarele date de plecare pentru charter Maroc fiind în martie şi aprilie 2020." a comentat Alexandra Mărginean, Marketing Manager Karpaten Turism.

Reducerile oferite în cele 4 zile de târg au fost de până la 45% pentru sejururi în Turcia, Grecia, Tunisia şi Egipt, acestea păstrându-se şi în prima săptămână de după târg.

Taguri:
turism,
excursii,
vacante

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici