Tăriceanu, pe lista piloţilor care vor concura la Campionatul Naţional de Viteză de la Sinaia

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu se află pe lista piloţilor care vor concura la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, competiţie care va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare, în staţiunea Sinaia.

495 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, pe lista piloţilor care vor concura la Campionatul Naţional de Viteză de la Sinaia

Tăriceanu, pe lista piloţilor care vor concura la Campionatul Naţional de Viteză de la Sinaia (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Pe lista cu piloţii înscrişi la competiţia automobilistică programată săptămâna viitoare la Sinaia figurează şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care va participa la două etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, ce vor avea loc în perioada 22 - 24 iulie, la Sinaia, sub denumirea "Trofeul Sinaia Forever".

Conform organizatorilor, Tăriceanu va intra în competiţie cu numărul 222 şi va concura pe o maşină Lancia Fulvia HF din partea clubului Auto Clasic Sport&Club.

Până vineri, la trofeul "Sinaia Forever" s-au înscris 41 de piloţi, între care şi primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, care va concura, la fel ca şi anul trecut, pe un autoturism Dacia Logan, înscrierile putându-se face până luni, 18 iulie.

Traseul celei de a treia ediţii a Trofeului "Sinaia Forever" are o lungime de 3.015,2 metri, diferenţa de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri.

Aceasta nu este prima participare a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu la o competiţie automobilistică, el participând şi anul trecut, tot la Sinaia, la a doua ediţie a trofeului "Sinaia Forever".

Pasionat de automobile, dar şi de pilotaj, Tăriceanu a participat şi la Raliul Argeşului, în mai 2010, la volanul unei maşini din 1970, dar şi la un show demonstrativ numit "Gala Campionilor", care a avut loc în decembrie 2010, tot la Sinaia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici