Tatăl Angelinei Jolie, actorul Jon Voight, îl susţine pe Brad Pitt în scandalul divorţului

Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie îl susţine pe Brad Pitt în scandalul divorţului de fiica sa, susţin surse apropiate actorului în vârstă de 77 de ani, potrivit ibtimes.co.uk.

5561 afișări
Imaginea articolului Tatăl Angelinei Jolie, actorul Jon Voight, îl susţine pe Brad Pitt în scandalul divorţului

Tatăl Angelinei Jolie, actorul Jon Voight, îl susţine pe Brad Pitt în scandalul divorţului

Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, cu care actriţa este în relaţii tensionate, cei doi hotărând să nu mai vorbească o perioadă, declară că îl susţine pe Brad Pitt în scandalul divorţului.

Tensiunile dintre Jolie şi tatăl său s-au iscat pe fondul faptului că Jon Voight şi-a părăsit familia încă de când Angelina era copil. Jon Voight nu a fost anunţat şi nici invitat la nunta privată a Angelinei cu Brad din august 2014.

"Cea mai mare grijă a lui Voight este să ştie că actorii vor face în aşa fel încât cei şase copii ai cuplului să fie liniştiţi şi îngrijiţi. Actorul veteran vrea ca Angelina şi Brad să treacă peste situaţia tensionată şi insistă asupa faptului că este alături de Brad Pitt. Jon Voight spune că înţelege situaţia lui Brad Pitt, care a trebuit să aibă grijă de familie, de copii şi să se îngrijească şi de propria carieră.", afirmă sursele apropiate lui Jon Voight.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat între ei, dar voi afla. Mă voi întâlni cu Angelina şi cu copiii în curând. Probabil că s-a întâmplat ceva cu adevărat grav. Nu ştiu ce, însă ştiu că Angie îşi iubeşte enorm copiii şi ei sunt prioritatea în viaţa ei. Sper că toţi şase sunt bine. Trec printr-o situaţe dificilă", ar fi afirmat Jon Voight, potrivit surselor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici