Taylor Negron, cunoscut pentru rolul din filmul "Ultimul samaritean", a murit la vârsta de 57 de ani

Taylor Negron, un actor de comedie cunoscut pentru roluri precum cele din filmele "Colegiul Ridgemont/ Fast Times at Ridgemont High" şi "Ultimul samaritean/ The Last Boy Scout", dar şi pentru cele din mai multe serialele TV, a murit, sâmbătă, la vârsta de 57 de ani, din cauza unui cancer.

290 afișări
Imaginea articolului Taylor Negron, cunoscut pentru rolul din filmul "Ultimul samaritean", a murit la vârsta de 57 de ani

Taylor Negron, cunoscut pentru rolul din filmul "Ultimul samaritean", a murit la vârsta de 57 de ani (Imagine: Hepta)

Decesul vedetei americane a fost anunţat printr-un scurt videoclip publicat pe internet de verişorul actorului, Chuck Negron, fost membru al grupului pop Three Dog Night, informează variety.com.

Cu o carieră începută în 1970, Taylor Negron a avut roluri mici, dar memorabile, într-o serie de filme şi seriale TV. S-a remarcat cu evoluţiile sale din producţii precum "Tineri doctori îndrăgostiţi/ Young Doctors in Love", "Bani câştigaţi uşor/ Easy Money", "Falcon Crest" şi "Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air".

Recent, actorul american a apărut în seriale de comedie precum "Până când moartea ne va despărţi/ Til Death", "Larry David, inamicul public nr. 1/ Curb Your Enthusiasm" şi "Magicienii din Waverly Place/ Wizards of Waverly Place".

Taylor Negron s-a născut în Glendale, California. A debutat în televiziune la finalul anilor '70 cu roluri în serialele "The Last Resort" şi "Detective School". În 1982, a jucat în filmul "Colegiul Ridgemont", iar 1991, s-a remarcat alături de Bruce Willis şi Damon Wayans, în filmul "Ultimul samaritean".

De asemenea, Taylor Negron era pictor şi a avut o serie de expoziţii cu operele sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici