Teatrul din Craiova lansează „Naveta culturală”. Reprezentaţii într-un spaţiu ,,neconvenţional”

  • Teatrul Naţional Craiova (TNC) lansează ”Naveta culturală”, un proiect care extinde reprezentaţiile teatrale în autocarul care îi aduce pe spectatori la teatru
  • Primele patru spectacole sunt prezentate în perioada 7 martie-11 aprilie pentru publicul bucureştean
  • Craiovenii plănuiesc să extindă proiectul ”Naveta culturală” şi pentru Calafat. Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Slatina şi Târgu Jiu
613 afișări
Imaginea articolului Teatrul din Craiova lansează „Naveta culturală”. Reprezentaţii într-un spaţiu ,,neconvenţional”

sursa FOTO: Facebook

Teatrul Naţional „Marin Sorescu” Craiova anunţă că „vine în întâmpinarea iubitorilor de teatru din afara Craiovei” şi lansează proiectul „Naveta culturală”, care prevede o serie de reprezentaţii teatrale a căror experienţă este extinsă şi în timpul călătoriei cu autocarul până la sediul instituţiei.

În primă fază, publicul ţintă este reprezentat de consumatorii de teatru din Bucureşti, însă în scurt timp Naveta culturală va fi introdusă şi pentru oraşele din regiunea Olteniei (Calafat. Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu etc).

Primul modul cuprinde patru călătorii prezentate de TNC drept experienţe, toate sâmbăta, după cum urmează:

Pe 7 martie, spectatorii vor călători pentru a viziona spectacolul ”Radio”, de Eric Bogosian, regizat de Bobi Pricop.Pe 28 martie este anunţat drumul cu spectacol pentru ”Casa cu suricate”, de David Drábek, în regia lui Radu Afrim. Pe 4 aprilie, cei care vor urca în autocarul teatrului vor ajunge să vadă ”Operaţiunea Marte”, de Alexa Băcanu, în regia lui Dragos Alexandru Muşoiu. Iar pe 11 aprilie, spectatorii care fac drumul la Craiova cu autocarul teatrului participă la premiera ”Vărul Shakespeare”, de Marin Sorescu, în regia lui Radu Boroianu.

Pentru cei 49 de spectatori/călători, spectacolul va începe o dată cu urcarea în autocar şi se va fi terminat seara târziu, la întoarcerea în Bucureşti.

Plecarea se va face la prânz din #Bucureşti, TNB (din faţa Sălii Studio), ora 12.30. Întoarcerea va fi după spectacol, în acelaşi loc.

Există un număr limitat de bilete, câte 49 locuri pentru fiecare spectacol-călătorie iar biletele sunt deja online pe platforma de bilete online a teatrului din Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici