Tesla îşi bate propriul record. A livrat 140.000 de maşini în trimestrul al treilea

  • Tesla a livrat în trimestrul 3 aproape 140.000 de maşini.
  • Livrările de anul acesta au fost afectate de pandemie.
  • Elon Musk a promis 500.000 de maşini până la sfârşitul anului.
332 afișări
Imaginea articolului Tesla îşi bate propriul record. A livrat 140.000 de maşini în trimestrul al treilea

Profimedia

Tesla şi-a doborât propriul record şi a livrat aproape 140.000 de maşini. Recordul anterior fusese stabilit în trimestrul 4 al anului trecut, când livrările au urcat la 112.000 de maşini.

Cifrele încurajatoare ale trimestrului trei se datorează cel mai probabil giga-fabricii de la Shanghai, iar dacă nu ar fi fost pandemia, care l-a obligat pe Elon Musk să închidă temporar fabricile din Shanghai şi Fremont, cifrele ar fi fost mult mai mari.

Există totuşi o schimbare de paradigmă în structura vânzărilor. Vânzările modelelor high-end, ca Model S sedan şi Model X SUV, au scăzut în ponderea totală, crescând vânzările de modele mai ieftine, ca Model 3 şi Model Y. Asta pentru că cele două modele scumpe nu au avut parte de niciun refresh de la lansarea lor.

Elon Musk a promis că va livra 500.000 de maşini până la sfârşitul acestui an, aşa că rămâne de văzut în ce măsură stă în picioare pariul să, pentru că asta ar însemna încă 180.000 de autoturisme până la sfârşitul anului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici