"The Best Pop Music in The World": Paul Young, Lou Bega, Boney M., Johnny Logan şi Gazebo concertează, pe 13 noiembrie, în Bucureşti

Paul Young, Lou Bega, Boney M., Johnny Logan şi Gazebo vor concerta pe 13 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti, la evenimentul "The Best Pop Music in The World", informează un comunicat.

507 afișări
Imaginea articolului "The Best Pop Music in The World": Paul Young, Lou Bega, Boney M., Johnny Logan şi Gazebo concertează, pe 13 noiembrie, în Bucureşti

"The Best Pop Music in The World": Paul Young, Lou Bega, Boney M., Johnny Logan şi Gazebo concertează, pe 13 noiembrie, în Bucureşti

Durata spectacolului este de trei ore şi fiecare artist, însoţit de band-ul său, va susţine un concert de 30 de minute. Show-ul va fi prezentat de vedeta televiziunii italiene Rai 1 Franco Dolce, însoţit de o vedetă autohtonă.

"The Best Pop Music in The World" este un proiect în premieră în România şi are ca protagonişti nume cunoscute din industria muzicală internaţională, evenimentul fiind organizat de Music Management Event.

Cunoscut ca unul dintre cei mai mari cântăreţi ai anilor '80, Paul Young revine în România la 20 de ani după participarea în recital la Festivalul "Cerbul de Aur". Având în palmares 15 albume (dintre care nouă s-au clasat pe locul 1 în topuri), 13 compilaţii muzicale şi 36 de single-uri, dar şi numeroase colaborări cu artişti reprezentativi ai industriei muzicale, Paul Young este declarat cel mai bun cântăreţ de blue-eyed soul/ pop din Marea Britanie. A cântat în trupe precum Kat Kool & The Kool Kats, Streetband, the Q-Tips (cu care are un turneu ce cuprinde 700 de spectacole pe întreg teritoriul Marii Britanii, concurând cu artişti consacraţi precum Bob Marley, The Average White Band, J. Geils Band şi Who), Royal Family şi Los Pocaminos, cu care concertează şi în prezent.

"Wherever I Lay My Hat", "Come Back & Stay", "Love of the Common People", "Everytime You Go Away", "Oh Girl" şi "Senza una donna" ("Without a Woman)", în colaborare cu Zucchero, sunt doar câteva dintre piesele care au fost fredonate de milioane de oameni şi care vor fi auzite şi la Sala Polivalentă.

"Ştiu că publicul românesc este unul exigent, dar şi foarte călduros atunci când îi ajungi la suflet. Sper să ne reîntâlnim cu convingerea deopotrivă că timpul care s-a scurs în cei 20 de ani, ne-a adus experienţe care ne-au maturizat, evident, dar nu ne-au răpit inocenţa şi curiozitatea. Sound-ul nostru actual este «afectat» probabil de toate călătoriile pe care le-am făcut în ultimii ani şi «suferă efectele» tuturor meditaţiilor, discuţiilor dintre noi... Mesajul este însă aceeaşi nevoie de a împărtăşi sentimentele", a declarat artistul.

Lou Bega este un cântăreţ latino-pop cunoscut datorită piesei sale "Mambo No.5", din anul 1999, care a ajuns pe primele locuri în topurile din întreaga lume. Acesta a primit la German Music Award premiul Echo la două categorii şi a fost nominalizat la alte cinci. A fost nominalizat la Grammy, la Festivalul de la Cannes, a primit World Music Award şi a câştigat numeroase alte premii reprezentative în toată lumea, în ţări, precum SUA, Italia, Austria, Germania. Din 1999 până în prezent, Lou Bega a mers în turnee alături de trupa sa de dansatoare exotice - incluzând un turneu în 22 de state din SUA cu Cher -, şi a susţinut show-uri în America de Sud, India, Las Vegas, Tokio, Moscova, Hong Kong, Emiratele Arabe Unite şi Europa. Lou Bega a cântat pentru companii internaţionale, prinţi şi case regale. De asemenea, îa reuşit să-şi creeze propriul stil muzical, contopind elemente ale anilor '40 şi '50 cu tendinţele şi sunetele de actualitate.

Boney M. a fost unul dintre puţinele grupuri occidentale din perioada anilor '70 - '80 care au devenit populare în regiuni precum Africa, ţările arabe, Iran, Asia şi Europa. Sound-ul muzicii lor - un amestec de reggae, disco, funk, gospel, soul şi rock - a cucerit topurile muzicale din întreaga lume. Piese precum "Daddy cool", "Sunny", "Ma Baker", "Belfast", "The rivers of Babylon", "Rasputin", "Mary's boy child", "Painterman", "Hooray, Hooray! It's a holiday!" au fost pe buzele milioanelor de fani din întreaga lume. Grupul Boney M. a câştigat 18 discuri de platină, 15 de aur, a produs un număr semnificativ de single-uri şi a vândut cel puţin 200 de milioane de unităţi în întreaga lume şi chiar şi 30 de ani mai târziu continuă să se vândă într-un număr impresionant.

Johnny Logan este un cântăreţ şi compozitor irlandez care a câştigat concursul muzical Eurovision în 1980 şi în 1987. Piesa "Hold me now" l-a transformat într-o legendă, hitul fiind vândut în lumea întreagă în peste 6 milioane de exemplare. În 1992, Johnny Logan a câştigat pentru a treia oară Eurovisionul, de acestă dată în calitate de compozitor al piesei "Why me", interpretată de Linda Martin. Johnny Logan a câştigat discuri de platină şi de aur şi a cântat alături de nume reprezentative din industria muzicală internaţională, precum Montserat Caballe, Helen Shapiro, Royal Philharmonic Orchestra etc. De asemenea, a cântat pentru papa Ioan Paul al II-lea , regina Elizabeth şi prinţul Phillip.

Paul Mazzolini, cunoscut sub numele de Gazebo, este un muzician italian emblematic pentru anii '80. În 1983, Gazebo a lansat cel mai cunoscut cântec al său, "I like Chopin", având linia melodică inspirată din compoziţiile lui Frédéric Chopin. A fost vândut în întreaga lume în număr de 10 milioane de exemplare şi a ajuns pe locul 1 în topurile italiene, precum şi în Germania, Franţa, Elveţia, Austria, Danemarca, Finlanda, Spaina, Belgia, Canada, Japonia, Portugalia, Hong Kong, Coreea, Singapore, Turcia , Marea Britanie şi alte zeci de ţări. Următorul hit, "Lunatic", este cel care dă numele primului său album.

Cel de-al doilea album, lansat în 1984, cu un stil total diferit de cel al primului album, devine bestseller în cele mai multe din ţările în care a fost lansat, după care au urmat alte nouă albume care s-au bucurat de acelaşi real succes. Artistul a oferit publicului 21 de hituri, a colaborat cu nume mari ale scenei muzicale internaţionale şi a câştigat numeroase premii şi distincţii, precum La Vela d'Oro pentru cel mai bine vândut artist italian. În prezent este producător muzical, compozitor, scriitor, dar continuă şi să susţină concerte şi să meargă în turnee în întreaga lume. Noul său single, "Tears For Galileo", tocmai a fost lansat odată cu cel mai nou album al său şi va fi prezentat la Bucureşti, la evenimentul "The Best Pop Music in The World".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici