The ONE de iunie: Secţiune dedicată copiilor, portretul familiei lui Cristi Puiu şi poveşti de la Paris despre expoziţia N°5 CULTURE CHANEL

Pentru că prima lună de vară începe cu aniversarea copiilor, The ONE de iunie include o secţiune dedicată lor. Andreea Esca scrie în editorial despre vacanţe cu sau fără copii, iar în paginile The ONE Kids veţi găsi cele mai atractive tabere, jocuri, filme şi outfit-uri pentru cei mici, dar şi un pictorial cu nouă părinţi celebri şi copii cool, un portret al familiei regizorului Cristi Puiu şi un articol amplu despre cele mai noi tendinţe în parenting.

179 afișări
Imaginea articolului The ONE de iunie: Secţiune dedicată copiilor, portretul familiei lui Cristi Puiu şi poveşti de la Paris despre expoziţia N°5 CULTURE CHANEL

The ONE de iunie: Secţiune dedicată copiilor, portretul familiei lui Cristi Puiu şi poveşti de la Paris despre expoziţia N°5 CULTURE CHANEL

Zilele ultra-călduroase de mai au făcut echipa revistei The ONE să îşi dorească pentru numărul de iunie o copertă de vară, care a fost realizată la Russalka, în Bulgaria. Stilistul Amir Doboş spune că şi-a propus să surprindă contrastul dintre apariţia unui personaj senzual, minimalist şi un decor arid, cu mult soare. Rezultatul: un pictorial sursă de inspiraţie pentru vacanţele şi weekend-urile pe plajă din vara care abia începe.

Paginile de shopping schiţează o aventură urbană, dominată de oranj efervescent, imprimeuri luxuriante şi spirit safari pentru apariţii hot.

Ne-am întâlnit cu Cornel Ilie, vocea trupei VUNK, şi l-am provocat să vorbească fără secrete despre copilărie, despre muzică aşa cum nu se vede pe scenă, despre iubire, gelozie, încredere, părinţi, prieteni şi multe altele, pe care le veţi regăsi în textul-portret „Din o mie de voci”.

Bianca Nuţu a fost la Paris şi ne spune totul despre fascinanta expoziţie N°5 CULTURE CHANEL într-un articol cu titlul „Codul lui Coco”, ce combină echilibrat aspecte fabuloase din biografia inegalabilei mademoiselle Chanel cu note menite să exprime atracţia beauty editor-ului The ONE pentru parfumurile de neuitat.

Pictorul Ştefan Câlţia ne-a acordat un interviu în exclusivitate, în care povesteşte spiritual despre îngeri, artişti liberi şi fantasticul din tablouri-gigant.

Denisa Comănescu, coordonatoarea colecţiei „Raftului Denisei” la editura Humanitas, şi scriitoarea australiană Kate Morton sunt protagonistele a alte două interviuri, cu prilejul apariţiei clubului „Cărţile Denisei” - un proiect pe placul iubitorilor de carte de toate vârstele.

Paginile de beauty vă invită să vă pregătiţi pentru plajă, încercând să răspundă cât mai detaliat la întrebarea: „Care să fie alegerea corectă între toate aparatele de slăbit şi tratamentele de remodelare?”.

Şi, pentru că în această ediţie am pus pe primul loc copilăria, nu am fi putut prezenta altceva în paginile de travel decât tărâmul Disneyland. „Disneyland ca-n poveşti” este o relatare creativă de la party-ul care a marcat 20 de ani de la înfiinţarea celebrului parc de distracţii. The ONE a fost la Paris, la petrecerea aniversară ca desprinsă din cele mai spectaculoase basme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici