The Rolling Stones plănuieşte deja turneul pentru a 60-a aniversare

Membrii trupei The Rolling Stones, aflaţi în turneul care marchează 50 de ani de carieră, spun că au început deja să facă planuri pentru seria de concerte prin care vor sărbători şase decenii de la înfiinţarea formaţiei.

162 afișări
Imaginea articolului The Rolling Stones plănuieşte deja turneul pentru a 60-a aniversare

The Rolling Stones plănuieşte deja turneul pentru a 60-a aniversare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu pentru revista Class Rock, chitaristul Keith Richards a declarat: "Am avut câteva dependenţe în viaţa mea. Singura dependenţă de care nu pot scăpa este să cânt cu Rolling Stones", informează contactmusic.com.

"Toate aceste zerouri care vin... 30, 40, 50 de ani. Nu văd de ce nu ar fi şi un '60 de ani'", a mai spus acesta.

Sâmbătă, trupa The Rolling Stones a cântat pentru prima dată la Festivalul Glastonbury din Marea Britanie, iar pe 6 iulie are programat un concert în Hyde Park din Londra. Semn al succesului de care încă se bucură trupa, cele 65.000 de bilete puse în vânzare pentru concertul londonez au fost epuizate în doar cinci minute de la punerea lor în vânzare online, în ciuda preţului destul de ridicat - între 95 de lire sterline şi 300 de lire sterline (112 - 353 de euro), plus taxe.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici