The Who, Elton John şi Lady Gaga vor cânta la Festivalul de jazz de la New Orleans 2015

The Who, Elton John şi Lady Gaga se numără printre artiştii care vor fi cap de afiş la prestigiosul Festival de jazz de la New Orleans, ce se va desfăşura în acest an la sfârşitul lunii aprilie, au anunţat marţi organizatorii acestui eveniment.

100 afișări
Imaginea articolului The Who, Elton John şi Lady Gaga vor cânta la Festivalul de jazz de la New Orleans 2015

The Who, Elton John şi Lady Gaga vor cânta la Festivalul de jazz de la New Orleans 2015 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Festivalul, la origini unul destul de modest atunci când a fost înfiinţat, în 1970, în oraşul New Orleans, veritabil leagăn al jazz-ului, a devenit apoi foarte repede un eveniment frecventat de marile nume ale muzicii contemporane, care apreciază atmosfera relaxată, de picnic, a acestuia.

Trupa rock britanică The Who va cânta la New Orleans pe 25 aprilie, în cadrul turneului ei oficial care marchează a 50-a aniversare a grupului.

Elton John, dar şi Jerry Lee Lewis, Chicago, Steve Winwood şi Jimmy Buffett, vor cânta şi ei pe legendara scenă din New Orleans, care în acest an va fi deschisă din 24 aprilie până pe 3 mai.

La New Orleans Jazz Festival 2015 vor cânta şi artişti mai tineri, precum Pitbull, No Doubt, John Legend, Ed Sheeran şi Wilco.

Lady Gaga va susţine un concert pe 26 aprilie, în duet cu legendarul Tony Bennett, la fel ca anul trecut.

Printre participanţii la festival care reprezintă jazz-ul, stilul muzical principal al evenimentului, se regăsesc pianistul Ellis Marsalis, trompetistul Irvin Mayfield, dar şi o legendă a stilului jazz-funk, Allen Toussaint, alături de fostul său grup The Meters.

Alte nume mari ale scenei internaţionale se vor alătura acestei sărbători muzicale, precum Jimmy Cliff, Angelique Kidjo şi Vieux Farka Touré.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici