Thrillerul "Everbody Knows", cu Penelope Cruz şi Javier Bardem, deschide Festivalul de la Cannes

Thrillerul "Everbody Knows", regizat de iranianul Asghar Farhadi, cu Penelope Cruz şi Javier Bardem în distribuţie, va fi proiectat în deschiderea Festivalului de film de la Cannes 2018, fiind inclus şi în competiţia oficială, potrivit organizatorilor prestigiosului eveniment, citaţi de AFP.

474 afișări
Imaginea articolului Thrillerul "Everbody Knows", cu Penelope Cruz şi Javier Bardem, deschide Festivalul de la Cannes

Thrillerul "Everbody Knows", cu Penelope Cruz şi Javier Bardem, deschide Festivalul de la Cannes

Aceasta este pentru prima dată în ultimii şase ani când filmul care deschide Festivalul de la Cannes este inclus şi în competiţia oficială.

Farhadi a câştigat un premiu Oscar şi un Urs de Aur, la Festivalul de film de la Berlin, în 2011, pentru lungmetrajul "A Separation", însă nu a obţinut niciodată un trofeu Palme d'Or, deşi următoarele sale două pelicule, "The Past" (2013) şi "The Salesman" (2016), au fost recompensate pe Croazetă pentru scenariu, respectiv rol principal feminin.

"Everybody Knows", în care mai joacă argentinianul Ricardo Darin, prezintă povestea unei femei (Penelope Cruz), care se întoarce din Buenos Aires în satul său natal din Spania, împreună cu soţul şi copiii ei.

Cruz şi Bardem formează cuplul de aur al cinematografiei spaniole şi au jucat în mai multe filme împreună, inclusiv "Loving Pablo", lansat anul trecut.

Cea de-a 70-a ediţie a Festivalului de film de la Cannes va avea loc în perioada 8 - 19 mai.

Anul acesta, preşedintele juriului competiţiei oficiale este actriţa australiană Cate Blanchett.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici