Time: Miley Cyrus, vedeta cel mai prost îmbrăcată. Jennifer Lawrence este cea mai elegantă

Cântăreaţa Miley Cyrus ocupă primul loc în topul celor mai prost îmbrăcate vedete, iar actriţa Jennifer Lawrence a fost votată cea mai elegantă celebritate din 2013 de reprezentanţii revistei Time.

674 afișări
Imaginea articolului Time: Miley Cyrus, vedeta cel mai prost îmbrăcată. Jennifer Lawrence este cea mai elegantă

Time: Miley Cyrus, vedeta cel mai prost îmbrăcată; Jennifer Lawrence este cea mai elegantă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De altfel, Miley Cyrus este vedeta care ocupă un loc în ambele topuri realizate de publicaţia Time, potrivit contactmusic.com. Ea este liderul topului celor mai prost îmbrăcate vedete şi ocupă locul al şaselea în clasamentul celor mai elegante celebrităţi.

Momentul pentru care a fost încadrată la rubrica "prost îmbrăcate" a fost cel din luna august, de la gala MTV Video Music Awards, de la New York, când a purtat doar lenjerie intimă din latex de culoare pielii, iar părul l-a avut prins în codiţe şcolăreşti.

Miley şi-a redefinit stilul, iar la o altă gală dedicată vedetelor aceasta a apărut într-o rochie lungă strălucitoare creată de Marc Jacobs.

"Rochia verde cu spatele uşor dezgolit reprezintă amestecul corect de tinereţe şi strălucire pentru starul pop. Fără blană de animale, fără limba scoasă, Miley este strălucitoare şi, îndrăznim să spunem, elegantă", au spus reprezentanţii Time.

Actriţa momentului, Jennifer Lawrence, a fost votată cel mai bine îmbrăcată vedetă a anului 2013, pentru rochia roz pal pe care a purtat-o la gala Oscar, în timp ce ducesa Catherine de Cambridge ocupă a doua poziţie, pentru stilul vestimentar elegant pe care l-a adoptat în timpul sarcinii, în special pentru rochia bleu pal pe care a purtat-o în timpul unei vizite la National Portrait Gallery din Londra.

Topul Time al "celor mai bine îmbrăcate" vedete este completat de Rihanna, pe locul al treilea, Jane Fonda (4), Kate Hudson (5), Miley Cyrus (6), Mariah Carey (7), Selena Gomez (8), Channing Tatum (9) şi Solange Knowles (10).

În topul celor mai prost îmbrăcate vedete, lui Miley Cyrus îi urmează Kim Kardashian, Anne Hathaway, Z LaLa, Justin Bieber, Florence Welch, Zosia Mamet, Julianne Hough, Ke$ha şi Rita Ora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici