Timişoara, oraşul cu două dintre cele mai bizare bancomate din lume - FOTO

Un bancomat amplasat astfel încât să fie folosit de un jucător de baschet şi unul potrivit pentru actorul Verbe Troyer, vedeta filmului "Austin Powers", supranumit Mini-Me, se află în Timişoara şi sunt considerate printre cele mai bizare ATM-uri din lume în ediţia electronică a Daily Mail.

7533 afișări
Imaginea articolului Timişoara, oraşul cu două dintre cele mai bizare bancomate din lume - FOTO

Timişoara, oraşul cu două dintre cele mai bizare bancomate din lume (Imagine: www.europics.at)

Unul dintre ATM-uri este amplasat la doar 30 de centimetri de sol, utilizatorii fiind nevoiţi să stea în genunchi pentru a retrage bani. Celălalt, situat la câteva străzi distanţă, este amplasat la o înălţime de 1,82 metri deasupra solului iar majoritatea persoanelor care trec prin apropiere nici nu îl observă.

Acesta din urmă ar fi trebuit să aibă scări şi o platformă pentru a putea fi accesibil, dar probabil că banca a uitat să ceară permisiunea de a le amplasa.

Amplasarea bizară a acestor ATM-uri a nemulţumit grupurile de consumatori din România, care au acuzat băncile de servicii necorespunzătoare.

"Cu un număr estimat de 2,2 milioane de ATM-uri în lume, puţine sunt amplasate în locuri mai ciudate ca acestea", conchide Daily Mail

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici