Titlul celui de-al treilea film din trilogia "Hobbitul", schimbat în "The Battle of the Five Armies"

Titlul celui de-al treilea film din franciza "Hobbitul" a fost schimbat din "The Hobbit: There and Back Again" în The Hobbit: The Battle of the Five Armies", a anunţat, joi, Peter Jackson, regizorul francizei, pe contul său de Facebook.

632 afișări
Imaginea articolului Titlul celui de-al treilea film din trilogia "Hobbitul", schimbat în "The Battle of the Five Armies"

Titlul celui de-al treilea film din trilogia "Hobbitul", schimbat în "The Battle of the Five Armies" (Imagine: Captură video)

"Când eram în turneu pentru premiera filmului ("Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", a doua parte a francizei, n.r.), am avut o scurtă discuţie cu studioul despre ideea reconsiderării titlului. Am decis să nu luăm o decizie definitivă până nu vom avea la dispoziţie o versiune brută a filmului. Am ajuns în acest moment săptămâna trecută şi, după ce am văzut filmul, am căzut de acord că există un titlu care este pe deplin adecvat: «The Hobbit: The Battle of the Five Armies»", informează hollywoodreporter.com.

În aceeaşi postare pe Facebook, Peter Jackson a dezvăluit că "montează cu mare bucurie" al treilea film din serie, împreună cu o versiune extinsă a lungmetrajului "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", cu "peste 25 de minute de scene noi, ilustrate cu muzica originală compusă de Howard Shore".

Filmul "The Hobbit: The Battle of the Five Armies", care încheie franciza în trei părţi "Hobbitul", adaptare a romanului "The Hobbit" publicat de J. R. R. Tolkien în 1937, va fi lansat pe 17 decembrie.

Celelalte două filme din franciză sunt "Hobbitul: O călătorie neaşteptată" şi "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug".

Peter Jackson, un fan mai vechi al lui J.R.R. Tolkien, a făcut istorie cu trilogia "Stăpânul Inelelor", devenind primul regizor care a realizat trei filme importante simultan. Anterior a primit critici favorabile pentru lungmetrajul "Heavenly Creatures" (1994), care a obţinut Leul de Argint la Festival de Film de la Veneţia şi o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici