"TOC TOC", comedia franţuzească cu cel mai mare succes din ultimii 10 ani, se joacă pe 29 iunie, la Cinema PRO

De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al Muzicalului Chicago si laureat Broadway World in 2015, va prezentam spectacolul de teatru care a innebunit de ras tot mapamondul – cea mai de success comedie frantuzeasca din ultimii 10 ani: TOC TOC!

311 afișări
Imaginea articolului "TOC TOC", comedia franţuzească cu cel mai mare succes din ultimii 10 ani, se joacă pe 29 iunie, la Cinema PRO

Haideti la cea mai sarita de pe fix comedie, sa radeti in hohote alaturi de Alba - o maniaca a curateniei, care mai e si laboranta pe deasupra (Monica Ciuta), Dan – un taximetrist obsedat de calcule (Silviu Biris), Bob – un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta (Victor Bucur), Maria – o habotnica ce are si mania verificarilor (Anca Turcasiu / Andreea Mateiu), Lili – o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si Fred – un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu!). Si pe langa cei sase pacienti, bine intentionat, insa mereu depasit de situatie, apare in momentele de maxima tensiune un asistent in ton cu ultimele tendinte ale modei (Daniel Burcea).

Iar noua ne va face placere sa va vedem razand in sala de spectacol si, mai ales, sa stim ca veti ramane cu idea care constituie mesajul central al piesei – ca o cale de a ne depasi problemele este aceea de a nu ne mai centra atat pe noi insine ci de a privi si a incerca sa-i ajutam si pe cei de langa noi.

Piesa TOC TOC! se joaca la Cinema Pro ( Blvd. I. C. Bratianu nr 6, Sector 2, Bucuresti, in zona Pietei Universitatii), pe 29 iunie, de la ora 20:00.

Din distributie fac parte Mihai Gruia Sandu (Fred), Silviu Biris (Dan), Andreea Mateiu (Maria), Monica Ciuta (Alba), Victor Bucur (Bob), Doina Antohi (Lili) si Daniel Burcea (Asistentul).

Cu un parcurs de senzatie la nivel mondial – peste 1,5 milioane de spectatori in Argentina, peste 800.000 de spectatori in Madrid – TOC TOC se joaca cu mare success si in Romania unde in 3 ani a facut sa rada peste 10.000 de spectatori in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Bistrita, Timisoara si Galati.

Mai multe informatii despre spectacol pot fi consultate pe pagina web oficiala a spectacolului, www.TocToc.ro si pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania.

Biletele se găsesc la casele CinemaPRO si pe bilete.ro.

Piesa este prezentata de Teatrul Avangardia intr-o locatie premium: noua sala de spectacole din cadrul Cinema Pro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici