Tokes consideră că divorţul este "cea mai mare criză" din viaţa lui

Tokes Laszlo susţine că divorţul intentat de soţia lui este "cea mai mare criză şi provocare" din viaţa lui şi afirmă că nu doreşte ca acest caz "să evolueze în spaţiul public", pentru a-şi apăra copiii de "intenţiile politice evident dăunătoare şi de presa de scandal".

96 afișări
Imaginea articolului Tokes consideră că divorţul este "cea mai mare criză" din viaţa lui

Tokes consideră că divorţul este "cea mai mare criză" din viaţa lui (Imagine: Ştefan Micsik/Mediafax Foto)

Europarlamentarul Tokes Laszlo susţine, într-un comunicat de presă transmis luni, că a luat act de intenţia soţiei sale de a divorţa, pe care este nevoit să o respecte.

"După ce anul trecut în decembrie soţia mea m-a părăsit şi s-a mutat de acasă, săptămâna trecută a înaintat cererea de divorţ. Deoarece nu am putut să schimb această situaţie, sunt nevoit să respect şi să iau act de această decizie", susţine Tokes.

Tokes spune că nu doreşte ca "acest caz să evolueze în spaţiul public", deoarece vrea să îşi apere copiii.

"Ca om care îşi iubeşte familia şi copiii, trăiesc aceste momente ca cea mai mare criză şi provocare din viaţa mea. Nu doresc ca acest caz să evolueze în spaţiul public, deoarece doresc să îmi apăr copiii mei dragi şi pe noi înşine de intenţiile politice evident dăunătoare şi de presa de scandal", afirmă Tokes.

Soţia europarlamentarului Laszlo Tokes a intentat divorţ la Judecătoria Oradea, iar în solicitarea depusă în instanţă arată că este exclusiv vina soţului său, fost episcop reformat de Piatra Craiului, pe care îl acuză de infidelitate.

În cererea de divorţ, Tokes Edith îşi acuză soţul, printre altele, de "nenumărate aventuri pe care le-a avut, unele de care ştiau şi colegii lui, din moment ce nu s-a sfiit să fie discret". Ea adaugă că, "dacă se impune", va dovedi aceste lucruri "cu martori sau înscrisuri: scrisori de dragoste, sms-uri, notiţe".

Tokes Edith susţine că în cei 25 de ani de căsătorie a fost "terorizată şi traumatizată psihic" de soţul său, care avea obiceiuri "absurde", între care şi acela de a comunica în scris cu familia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici