Tom Cruise ar putea avea o apariţie specială în "Războiul stelelor VII"

Tom Cruise ar putea avea o apariţie specială în a şaptea parte a francizei "Războiul stelelor", regizată de J.J. Abrams, cu care actorul american a colaborat la "Misiune: Imposibilă III".

172 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise ar putea avea o apariţie specială în "Războiul stelelor VII"

Tom Cruise (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Actorul, în vârstă de 51 de ani, care este prieten apropiat al regizorului şi scenaristului de J.J. Abrams, s-a întâlnit cu acesta în weekend pentru a discuta detaliile unei apariţii speciale în producţia "Războiul stelelor VII", ale cărui filmări sunt în curs de desfăşurare la Londra, informează contactmusic.com.

"Tom (Cruise, n.r.) s-a aflat la Londra mai bine de o săptămână şi s-a întâlnit în weekend cu J.J. şi cu alte persoane care lucrează la «Războiul stelelor». Sâmbătă seară, un grup de cinci persoane s-a întâlnit cu acesta pentru a lua cina la Belgravia Hotel. J.J. este încântat să lucreze cu Tom ori de câte ori are ocazia", a declarat o sursă pentru publicaţia The Sun.

Cel de-al şaptelea film din franciza "Războiul stelelor/ Star Wars" - conceput ca prima parte dintr-o trilogie - va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie 2015, iar studiourile Disney intenţionează să realizeze, în paralel cu cele trei lungmetraje din serie, producţii spin-off, cu o poveste independentă.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Următoarele două filme ale francizei, "Războiul stelelor VIII" şi "Războiul stelelor IX", ar putea fi regizate de Rian Johnson, realizatorul peliculei "Looper: Asasin în viitor" (2012).

Tom Cruise, în vârstă de 51 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box-office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001). Recent, Tom Cruise a jucat în filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D", care a avut premiera în România pe 6 iunie, şi va relua rolul agentului Ethan Hunt în "Misiune imposibilă 5".

Filmul "Misiune: Imposibilă 5", care va marca o nouă colaborare a actorului Tom Cruise cu regizorul Christopher McQuarrie, va fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici