Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor adoptiv. „Nu îndrăzneşte niciodată să nu i se supună”

Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman, fostă soţie, să participe la nunta fiului lor adoptiv, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora relaţia dintre actriţa australiană şi copiii înfiaţi împreună cu starul american a fost afectată de cultul scientologic, relatează dailymail.co.uk.

16357 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor adoptiv. „Nu îndrăzneşte niciodată să nu i se supună”

Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor adoptiv. „Nu îndrăzneşte niciodată să nu i se supună”

Decizia a fost a actorului american, iar fiul său, care este şi el un adept al scientologiei, a respectat-o. Surse apropiate familiei susţin tânărul în vârstă de 24 ani, Connor Cruise, "îl admiră pe tatăl său atât de mult" încât nu îndrăzneşte niciodată să nu i se supună.

Fiul adoptiv al actorului american urmează să se căsătorească cu iubita sa de origine italiană, Silvia. Supranumită "prinţesă a scientologiei", aceasta s-a mutat, împreună cu familia sa, din Italia în statul american Florida, unde se află unul dintre centrele cultului. Apropiaţii lui Tom Cruise susţin că acesta "îşi adoră" viitoarea noră şi este fericit că fiul său se va căsători cu o adeptă a cultului scientologic.

Connor Cruise şi sora sa adoptivă, Isabella, au fost înfiaţi de cei doi actori în anii 1990. După ce Tom Cruise şi Nicole Kidman au divorţat, în 2001, cei doi copii au rămas în custodia tatălui lor, cunoscut pentru devotamentul faţă de cultul scientologic.

Surse apropiate actriţei susţin că aceasta a dat vina pe biserica scientologică pentru destrămarea mariajului ei cu Cruise şi deteriorarea relaţiei cu cei doi copii. Ideea este susţinută prin refuzul ei de a vorbi despre scientologie şi despre familia sa, dar şi prin absenţa la evenimente importante din vieţile copiilor adoptaţi.

Lipsa unei relaţii apropiate dintre Nicole Kidman şi cei doi copii adoptaţi este confirmată de faptul că aceasta a fost declarată inamică a cultului, după ce a divorţat de Tom Cruise. Devotamentul lui Cruise faţă de cult explică decizia de a o ţine departe pe aceasta de cei doi copii ai lor.

Tom Cruise, pe numele complet Thomas Cruise Mapother IV, s-a născut în 1962 şi şi-a început cariera în cinema la 19 ani, când a jucat în pelicula "Endless Love", lansată în 1981. A ajuns cunoscut pentru rolurile interpretate în filme ca "Afaceri riscante/ Risky Business" (1983), "Rain Man" (1988), dar şi pentru prestaţii din pelicule devenite clasice ca "Născut pe patru iulie/ Born on the Fourth of July" (1989), pentru care a primit Globul de Aur şi prima nominalizare la Oscar. Cruise a primit, de-a lungul carierei sale, trei Globuri de Aur din şapte nominalizări.

Cultul scientologic, din care mai face parte şi actorul John Travolta, este considerat o sectă în mai multe ţări europene, unde a făcut şi subiectul unor condamnări judiciare.

Cultul scientologic a fost fondat în Statele Unite ale Americii, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizaţii extraterestre. Scientologia a obţinut avantaje fiscale rezervate cultelor religioase. De altfel, cultul are statut de întreprindere comercială. Biserica Scientologică are milioane de adepţi pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente, iar adepţii trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici