Tom Cruise va merge pe Staţia Spaţială Internaţională pentru a face un film de aventură

Şeful NASA a confirmat marţi că agenţia spaţială lucrează cu actorul Tom Cruise pentru realizarea unui film pe Staţia Spaţială Internaţională, scrie CNN.

1163 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise va merge pe Staţia Spaţială Internaţională pentru a face un film de aventură

Tom Cruise va merge pe Staţia Spaţială Internaţională pentru a face un film de aventură

Un purtător de cuvânt al NASA a confirmat, de asemenea, că actorul din Mission Imposible va călătorii în spaţiu şi va rămâne la bordul staţiei.

Mai multe echipaje de astronauţi au trăit la bordul ISS în mod continuu încă din 2000, iar câţiva turişti u dare de mână au ajuns acolo în vizită. La un moment dat, starul pop Lance Bass, din cadrul trupei NSYNC, a planificat o vizită la începutul anilor 2000, dar proiectul nu s-a finalizat.

De asemenea, de-a lungul anilor, câteva filme au fost filmate la bordul staţiei spaţiale, inclusiv un documentar IMAX din 2002 care l-a avut pe Tom Cruise ca narator.

Dar dacă Tom Cruise va ajunge la bordul ISS, va deveni primul actor care va face o vizită în spaţiu.

Publicaţia Deadline scrie că filmul va fi „primul lungmetraj narativ – acţiune şi aventură - care va fi filmat în spaţiu”.

Deocamdată nu se ştie când va călători Cruise către staţia spaţială, dar presa americană scrie că transportul s-ar putea face cu o navă a SpaceX a lui Elon Musk.

În prezent, Rusia este singura ţară care are capacitatea de a duce oameni către şi dinspre staţia spaţială, însă SpaceX şi Boeing lucrează de ani buni pentru a dezvolta nave capabile să facă acelaşi lucru pentru SUA.

Vehiculul SpaceX, Crew Dragon, este de aşteptat să efectueze prima misiune către ISS la la sfârşitul acestei luni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici