Tom Hanks îşi vinde două vile în valoare totală de 18 milioane de dolari

Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au pus în vânzare două vile situate în cartierul Pacific Palisades, din Los Angeles, în valoare totală de 18 milioane de dolari, informează contactmusic.com.

331 afișări
Imaginea articolului Tom Hanks îşi vinde două vile în valoare totală de 18 milioane de dolari

Tom Hanks îşi vinde două vile în valoare totală de 18 milioane de dolari

Tom Hanks a scos la vânzare două dintre proprietăţile sale, în valoare de 18 milioane de dolari.

Actorul vinde două vile situate în cartierul Pacific Palisades, din Los Angeles.

Tom Hanks, în vârstă de 60 de ani, şi soţia sa Rita Wilson, în vârstă de 59 de ani, deţin aceste două vile, amplasate chiar una lângă cealaltă, într-o zonă din Los Angeles populată în mare parte de celebrităţi.

Surse din anturajul actorului au declarat pentru E! News că una din vile costă 8,75 milioane de dolari, în vreme ce a doua este estimată la 9,25 milioane de dolari.

Prima dintre acestea este o proprietate ce se întinde pe 3.930 de metri pătraţi, construită în stil spaniol. Vila are patru dormitoare şi cinci băi şi dispune de o vedere impresionantă către munţii Santa Monica.

A doua casă se întinde pe 7.260 de metri pătraţi , este o proprietate realizată înr-un stil rustic englezesc, are şapte dormitoare şi tot şapte băi.

Ambele proprietăţi beneficiază de spaţii imense în aer liber.

Cei doi locuiesc în acelaşi cartier, într-o altă vilă pentru care au plătit un preţ mai mare decât vor încasa pe cele două case, la un loc.

Tom şi Rita locuiesc în prezent într-o casă de 14.500 de metri pătraţi, situată tot în Pacific Palisades, pe care au cumpărat-o cu 26,1 milioane de dolari. De asemenea, ce doi deţin alte trei proprietăţi, tot în apropiere, o casă construită pe plaja din Malibu şi o casă de vacanţă în Idaho.

Între timp, Tom a mărturisit recent că ţine la distanţă bătâneţea prin exerciţii de yoga, care de asemenea, îl împiedică să aibă dureri.

"Sunt bine, nu am nici dureri, pentru că am început să fac exerciţii de întindere. Am început să fac yoga. Este cel mai bun lucru!", a declarat actorul.

Actorul din "CaptainPhillips/ Căpitanul Phillips" a declarat că are cea mai bună meserie din lume: ''Unii oameni intră în industria de divertisment din diverse motive. Puterea, să se culce cu femei. Banii sunt buni. Dar eu, când am dat peste acest lucru, am făcut-o pentru că era distractiv şi pentru că nu mă pricep la nimic altceva. Să fii plătit pentru a face filme? Acesta este cel mai bun lucru din lume!'', a mărturisit Tom Hanks.

Tom Hanks, în vârstă de 60 de ani, este cunoscut pentru atracţia sa pentru roluri bazate pe personaje reale, cum ar fi căpitanul Phillips din filmul omonim din 2013, regizat de Paul Greengrass, Jim Lovell, în "Apollo 13" (1995), de Ron Howard, şi Walt Disney, în pelicula "Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii/ Saving Mr. Banks" (2013), de John Lee Hancock.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici