Tom Jones, în concert în Capitală pe 17 noiembrie

Cântăreţul galez Tom Jones va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 17 noiembrie, au declarat miercuri pentru MEDIAFAX, organizatorii, D&D East Entertainment.

245 afișări
Imaginea articolului Tom Jones, în concert în Capitală pe 17 noiembrie

Tom Jones (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit organizatorilor, biletele vor fi puse în vânzare în cursul zilei de miercuri, în reţeaua Eventim.

Pentru moment, concertul de la Bucureşti nu este anunţat pe site-ul oficial al artistului, unde apar doar următoarele oraşe în cadrul turneului său actual: Sofia, Bulgaria (18 noiembrie), Zagreb, Croaţia (21 noiembrie), Budapesta, Ungaria (22 noiembrie), Brno, Republica Cehă (23 noiembrie), şi Sankt Petersburg, Rusia (28 noiembrie).

La sfârşitul lunii august, Tom Jones a fost externat dintr-un spital din Monte Carlo, unde fusese internat cu o săptămână înainte, la recomandarea medicilor. Tabloidele britanice au anunţat atunci că că artistul galez a fost internat din cauza unei crize cardiace. Însă pe site-ul lui oficial, reprezentanţii artistului au scris că medicii l-au internat pentru că suferea de o deshidratare severă.

De la lansarea albumului "It's Not Unusual", în 1965, Sir Tom Jones a vândut în întreaga lume mai bine de 100 de milioane de albume. În 1999, el a lansat şi un album ce a cuprins colaborări, intitulat "Reload", iar în 2002 a scos pe piaţă "Mr. Jones" - un material discografic ce cuprindea coveruri.

Veteranul cântăreţ galez Tom Jones, în vârstă de 71 de ani, a revenit în 2008 cu un nou album de studio, intitulat "24 Hours", iar în 2010 a lansat materialul discografic "Praise & Blame", un album inspirat din muzica gospel. A câştigat un premiu Grammy, în 1965.

Tom Jones a mai fost în România, în 2007, când a cântat în cadrul spectacolului de Revelion organizat de Marian Vanghelie în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici