Tony MacAlpine a anulat concertul programat în România, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Celebrul chitarist american Tony MacAlpine şi-a anulat concertul pe care trebuia să îl susţină pe 1 noiembrie, în clubul Silver Church din Bucureşti, parte a turneului său european, după ce artistul a fost diagnosticat cu cancer, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

238 afișări
Imaginea articolului Tony MacAlpine a anulat concertul programat în România, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Tony MacAlpine a anulat concertul programat în România, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Artistul şi-a anulat şi turneele din Australia şi Asia, după ce a fost diagnosticat cu cancer, anunţul fiind făcut pe 24 august, prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook.

Publicul îşi poate recupera contravaloarea biletelor de la punctele de vânzare din reţeaua Eventim de unde au fost achiziţionate.

Chitaristul american Tony MacAlpine şi-a dobândit virtuozitatea studiind pianul încă de la 5 ani, iar, la 12 ani, a atins pentru prima dată corzile de chitară. De atunci şi până în prezent, Tony şi-a trecut în palmares 12 albume de studio ca artist solo, precum şi numeroase colaborări de succes cum ar fi cele cu Steve Vai, Vinnie Moore, Planet X, CAB, Mark Boals şi Ring of Fire.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici