Video TOP 10 cele mai scumpe camere de hotel din lume - GALERIE FOTO, VIDEO

CNN Travel a realizat un top al celor mai scumpe camere de hotel din lume. Decoraţiunile din aur şi fildeş, valeţii personali, mini-cascadele şi aşternuturile ţesute cu fire de platină sunt doar cateva dintre bonusurile care justifică preţurile exorbitante ale acestor veritabile oaze de lux.

29689 afișări

Hotelul InterContinental din Hong Kong e unul dintre cele mai luxoase din Asia. Apartamentul The Presidential Suite, cel mai scump oferit spre închiriere, le oferă turiştilor o experienţă panoramică IMAX, are vedere spre una dintre cele mai frumoase zone din oraş (Victoria Harbour/Hong Kong Island), piscină privată, jacuzzi şi sală de gimnastică. Pe lângă asta, celor care închiriază acest apartament li se oferă drept cadou şi o plimbare gratuită cu un Phantom VI Rolls Royce, Bentley sau cu o limuzină Mercedes. The Presidential Suite poate fi închiriat cu 14.000 de dolari / noapte. În ciuda opulenţei, acest apartament ocupă, însă, doar ultimul loc în topul celor mai scumpe camere de hotel din lume, realizat de CNN Travel.

Top 10 cele mai scumpe camere de hotel din lume:

1. Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Geneva

Cât costă: 65.000 de dolari pe noapte

Are 12 camere şi vedere panoramică spre Mont Blanc şi Lacul Geneva. Uşile şi ferestrele sunt construite din materiale anti-glonţ, iar legătura între etaje nu e făcută de scări, ci de un lift, care e, în sine, o mică bijuterie de design interior. Apartamentul mai are pian, sală de biliard, bibliotecă şi un centru privat de fitness.

2. The Presidential Suite, The Raj Palace Hotel, Jaipur, India

Cât costă: 45.000 de dolari pe noapte

Are muzeu privat şi e unul dintre cele mai mari apartamente din Asia. Dispune de patru etaje, iar mobilierul şi decoraţiunile interioare sunt realizate din aur şi fildeş. Pe lângă acestea, acest apartament mai are terasă şi o piscină cu vedere spre cea mai frumoasă zonă din Jaipur.

3. Ty Warner Penthouse Suite, Four Seasons Hotel, New York

Cât costă: 41.836 de dolari pe noapte

Apartamentul de mai sus vine la pachet cu o vedere panoramică a Manhattan-ului, 9 camere, aşternuturi ţesute cu fire de aur şi platină, o grădină interioară, candelabru, valeţi personali, antrenor de fitness, terapeut şi şofer personal.

4. Penthouse Suite, Hotel Martinez, Cannes, Franţa

Cât costă: 37.500 de dolari pe noapte

Două băi, saună, spa, mini-restaurant cu stele Michelin, piano bar şi o plajă privată, disponibilă doar pentru tine - astfel poate fi descris - pe scurt - apartamentul de mai jos. Toate obiectele de mobilier sunt în stil art deco, iar terasa aferentă are vedere spre Bay of Cannnes.

5. Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort, Las Vegas

Cât costă: 35.487 de dolari pe noapte

Apartamentul din imaginea de mai sus a fost decorat în colaborare cu tăticul iepuraşilor, Hugh Hefner. Are două camere, un pat uriaş (care se poate roti), piscină interioară cu logo-ul Playboy, spa, un jacuzzi imens, bar, masă de poker şi o mini-cascadă interioară. Toate tablourile au fost alese de Hefner şi, ca fapt divers, în preţ nu e inclus şi micul-dejun.

6. The Royal Villa, Grand Resort Lagonissi, Atena

Cât costă: 34.356 de dolari pe noapte

Două piscine exterioare, o piscină interioară, sală de gimnastică, sală de masaj, un bucătar, valeţi care sunt mereu la dispoziţia ta, un pianist care să îţi cânte live orice piesă vrei, cam asta vei găsi în apartamentul de mai sus. Are trei camere şi e unul dintre cele mai luxoase din lume.

7. Presidential Suite, Hotel Cala Di Volpe, Sardinia, Italia

Cât costă: 32.736 de dolari pe noapte

Apartamentul din imagine are vedere spre Costa Smeralda, una dintre cele mai frumoase coaste din Italia. Site-urile de specialitate îl descriu drept unul dintre cele mai luxoase apartamente din lume. Are trei camere, piscină privată, terasă pe acoperiş, pivniţă pentru vinuri şi sală de gimnastică.

8. Villa La Cupola Suite, Westin Excelsior, Roma

Cât costă: 30.000 de dolari pe noapte

Dacă vrei să experimentezi La Dolce Vita, poţi alege să te cazezi la hotelul Westin Excelsior. Apartamentul din imagine e unul dintre cele mai spaţioase din Europa, iar design-ul e inspirat de Roma antică (marmura, frescele şi sticla sunt doar câteva dintre materialele care îl compun).

Apartamentul mai dispune de terasă, spa privat, spa cu saună, piscină şi un cinematograf privat.

9. Ritz-Carlton Suite, Ritz-Carlton, Tokyo

Cât costă: 26.300 de dolari pe noapte

Paturi imense, băi cu marmură făcută pe comandă, aşternuturi de firmă şi vedere panoramică spre cea mai frumoasă zonă din Tokyo (Imperial Palace, Roppongi Hills şi Mount Fiji), astfel poate fi descris, pe scurt, acest apartament.

10. Royal Towers Bridge Suite, Atlantis, Bahamas

Cât costă: 25.000 de dolari pe noapte

Apartamentul are 10 camere, candelabre de cristal, mobilier unicat şi e decorat în stil minimalist. Podeaua e un mozaic alambicat, realizat din cele mai scumpe tipuri de marmură, iar pentru cei pasionaţi de muzică există şi un pian. Pe lângă asta, apartamentul mai are un bar full service şi un valet care îţi va sta tot timpul la dispoziţie.

Fotografii: CNN Travel

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici